Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (296)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mnohdy mám hodně rád, když si pouštím film, o kterém nevím vůbec a naprosto nic. Název tohohle ve mě vzbuzoval očekávání nějakého přiblblého televizního více sci-fi než horroru. Místo toho jsem ale ke své obrovské radosti dostal náležitě syrový, drsný, krvavý, napínavý, nápaditý, v mnoha ohledech originální a nechutný, s dobře napsanými a odehranými postavami a velmi, velmi uspokojující náklep. Je až překvapující, že buranský horror takový ještě může být. Mít to trošku originálnější zápletku a ne jen provedení, s pátou bych neváhal. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Půjčit si loď, ztratit se za zkurveného počasí, najít útulné přístřeší se 2 sympaťáky Robem a Jimmym, jejich taťkou Poppym a nadrženým „nejlepším 4nohým přítelem člověka“ Honkym... = dobrodružství k nezapacení. Na všechno ostatní už totiž máme Eurocard/Master Card. Tomu říkám zážitkový víkend! Bungee jumping, seskok padákem, let stíhačkou, jízda Hummerem..... to už v současné době nikoho nezajímá a hlavně je to Nůůůůda. Lidé se stávají čím dál tím otrlejší a náročnější a překvapit je, je čím dál tím těžší. Tohle by ale mohlo zabrat, co myslíte?! Celkem povedená atmosferická (čemuž zdatně napomáhá zdařilý hudební doprovod) pochoutka s typickými (žánrovými) neduhy. To, že je to banda vymletejch magorů ještě nutně neznamená, že si musí nechávat („dobrovolně“ a tak do očí bijíce) nakládat. Teď nemám na mysli „lehce netradiční rybolov“ ve stodole, či sympatické (hodně bolestivé) taťkovo (resp. Pii) surprise, za které by se nemusel stydět ani takový rutinér Jigsaw, ale závěrečné „face to face“ . Snímek bych o pár min protáhl a hlavní hrdiny vypustil na projíždku po ostrově, užít si ještě pár „radovánek“ se sympaťákem Jimmym těsně v zádech. Škoda toho, stejně jako (ne) zcela využitého potenciálu. 65% Nadšenci žánru a „jemné pohlaví“ nechť si * přihodí. Kdy se vám totiž dámy poštěstí, vidět snímek, kdy chlap je vykreslen jako „baba“ (pardon, bezcharakterní slaboch) a situaci tak pevně do svých (nejen) rukou, bere žena a KONÁ! Zřejmě nebude úplná náhoda to vysoké hodnocení zdejších „feministek“ (všechna čest všem vyjímkám myšičko :-) Co vám budu povídat, moje (mužské) ego hodně (u)trpělo, nicméně Rob (nevýrazný R. Taylor) si zasloužil skončit min jako Honkyho „Pedigripal“, zatímco hl. hrdinka Pia (přesvědčivá N. Fares) nenechává nikoho na pochybách, že žena zahnaná do úzkých je....všehoschopná! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hororů, kde by byla logičnost v normě, je pomálu. Tento mezi ně rozhodně nepatří. Jedna hloupější scéna za druhou. Určitě bych na ty šmejdy stavěl super vykutálenou past po vzoru Kevina ze Sám doma. Určitě bych se deset minut snažil vyrazit vrata od stodoly a nedošlo by mně, že stačí jen vylomit závoru. Určitě bych se nesnažil zdrhnout za každou cenu, to bych určitě radši slušně navázal konverzaci s podivnými chlápky kdesi v pustině, co za barákem mají farmu s trávou. No prostě neskutečných blbostí, víc než kolik dokážu snést. A ten konec tomu nasadil korunu. Na druhou stranu se mi líbily některé scény a úvodní půlhodinka. Herci to taky zahráli dobře, škoda že jim režisér servíroval jen samé megaúlety. 45% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Ohodnoceno 26. 9. 2012) Dnes po více jak 10 letech, jsem si připomenul tenhle skvělý Australský Hixploitation, který má určitě co nabídnout i dnes. Scénu s ořezávátkem mezi nohama, jsem si pamatoval dodnes, a je Highlightem Storm Warningu. Možná chybělo, aby se hlavní postava svlékla úplně, ale to už je detail, stejně moc pěkná nebyla :o) Čtyři hvězdy uděleny tenkrát a ponechám je i dnes. Skvělá, napínavá prasárnička a David Lyons, zahrál hajzla na jedničku. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie. Od Blanksa som videl dva filmy a ani jeden si nezaslúžil viac než 30%. Toto nešlo z červenej ani v tých slabších okamžikoch. A keď sa mi náhodou chvíľu niečo nepozdávalo, vždy to nasledujúca scéna okamžite napravila. Napríklad prerod hlavnej hrdinky z obete, v ženu so zbraňou v ruke. Ako si tam tak stojí a hláškuje v stodole, na zemi fňuká jej manžel a ona pripravuje pascu pre svojich väzniteľov. Nie moc reálne, že! Keď ale po chvíľke príde názorná ukážka toho, čo pripravila, je z toho najlepšia scéna filmu. Kvalita toto. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Úvodná sekvencia s titulkami bola jednou z posledných vecí nakrútených pre film. (Arsenal83)
  • Mláďa kengury bola len bábka, ktorá bola vylepšené cez CGI. (Arsenal83)

Reklama

Reklama