Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (298)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V Austrálii točí tyhle buranské horory velmi rádi. Z posledních záležitostí mě napadá Wolf Creek. Zápletka je velmi jednoduchá, půjčili jsme si loď, nedbali na počasí a samozřejmě jsme se ztratili, takže si najdem jedno doupě a budeme doufat že se jeho obyvatelé nevrátí domů, jenže .... Zápletka je samozřejmě předem daná, nicméně film kromě solidních gore scén a půvabem Nadia Fares nemá zase tolik moc čím překvapit. Vaginální vychytávka samozřejmě dokáže zpříjemnit jednomu den, nicméně kromě ní tady není široko daleko nic. 60% ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Parádní pecka. Je to hodně velká žánrovka, exploitation (resp. hixploitation) o úchylnejch farmerech a jejich nebohém páru, který vězní. Originalita tedy skoro žádná, ale tu dosyta nahrazuje špinavá stísněná atmosféra farmy, výborně zahraní záporáci (to jejich chování, gesta, proslovy, všechno výborně zvládnutý) a gore, kterej je tady těžce extrémní. V rámci žánru fakt špička a to pro silné nátury. Podobně jako u nedávno skouknutýho Fritt Vilt zaokrouhluju 4,5 nahoru, pač tu zas tolik pětek nevidím. Jo a jinak akorát (SPOILER) chudák malej klokánek, ale nebojte, věřím že se mu při natáčení jinak nic nestalo. No a jak se tak koukám, měl bych zase skouknout nějakou totální sračku které dám odpad, těch pětek dávám v poslední době hodně. Ale když ty filmy sou tak povedený :-) ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie. Od Blanksa som videl dva filmy a ani jeden si nezaslúžil viac než 30%. Toto nešlo z červenej ani v tých slabších okamžikoch. A keď sa mi náhodou chvíľu niečo nepozdávalo, vždy to nasledujúca scéna okamžite napravila. Napríklad prerod hlavnej hrdinky z obete, v ženu so zbraňou v ruke. Ako si tam tak stojí a hláškuje v stodole, na zemi fňuká jej manžel a ona pripravuje pascu pre svojich väzniteľov. Nie moc reálne, že! Keď ale po chvíľke príde názorná ukážka toho, čo pripravila, je z toho najlepšia scéna filmu. Kvalita toto. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tenhle horor mě fakt hodně bavil. Výbornej exploitation do prdele! Manželský pár terorizován partičkou tří vidláků. Kdo by řekl že hlavní hrdinka bude ochránkyně manžela. Hlavní hrdinka se mi hodně líbila. Herečka Nadia Farès to zahrála velmi dobře. Partička buranů jsou tady vážně odporný, špinaví, hnusný a nechutný. Skvělej konec filmu, pomsta hlavní hrdinky byla vážně dobrá. Atmosféra ve filmu je hustá, depresivní a špinavá. Výborná hudba a skvělý gore. Film jak má bejt. Režisér Jamie Blanks natočil solidní film. Skvělý, napínavý hororový exploitation thriller. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se tento spíše thriller než horror tváří celkem neoriginálně s množstvím již viděného klišé, avšak pod slupkou drsné zábavy se skrývá mnohem víc. Celkový děj se stává analogií současného světa. Dva vcelku moderní lidé, vzdělaní, inteligentní se ztratí na romantické vyjížďce. Dostanou se však do zapadlých končin, kde potkají něco, co ze svého okolí naprosto neznají. Hnus, špínu, hloupost, zrůdnost, no prostě tu nejšpinavější asociální luzu, která jim pochopitelně jejich štěstí, úspěch a spokojenost závidí, opovrhuje jimi v nejvyšší míře a chová se nepřiměřeně krutě. Je to jako odvěký nešvár mezi bohatými vrstvami a spodinou. Je sice pravda, že tento kontrast se v podobných filmech používá často, ale nikdy jsem se na to nesoustředil. Navíc si všimněte jednoho velmi zajímavého detailu. V jedné ze scén, když otec bije jednoho ze synů (snad tohle nebude považováno za spoiler), si můžete na zdi za otcovou hlavou všimnout malé repliky obrazu Leonarda da Vinci - Poslední večeře. Vidíme tedy, že ač naši burani umělkyní a uměním jako takovým na venek opovrhují, sami mají doma na zdi repliku takovéhoto obrazu. Jen jsem ještě nedomyslel, co z toho vyplývá. Asi, že se luza snaží být lepší luzou, aby nemusela těm výše postaveným závidět. No, a možná to je úplná volovina, ale všimněte si toho a zamyslete se nad tím. Já na to tímto komentem zapomenu a těžko se k tomu v brzké době vátím, možná snad jednou. No ale i něco k filmu samotnému. Je zde množství velice kvalitních scén, nápadů a chvílemi i pěkně vypjatá atmosféra. Jedna scénka je obzvlášť pikantní, kdo viděl, jistě ví, o čem je řeč, kdo ne, ať se těší. Celkově příjemný film, na kterém jak říkám není nejlepší slupka, ale to, co se skrývá pod ní. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu trvalo len 24 dní. (MikaelSVK)
  • Pre potreby filmu bol za 5 týždňov postavený aj celý farmársky dom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama