Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (298)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další z řady vidlácké vybíjené, tentokráte po Australsku.Páreček nesympatických měšťáků vyrazí rybařit, samozřejmě motor se podělá a tak je potřeba se někde upíchnout.Co čert nechtěl, plesnivý dům obývají tři mongoloidní koňomrdi a může začít další klišoidní céčko o hovně.Ve filmu není žádný výrazný moment, který by stál za řeč.Děj se odehrává pořád na jednom fleku, nedočkáme se žádných pořádných naháneček či pastí.Dvojice se nemá za co mstít, jelikož se jí vlastně nic nestane.Trochu jsem doufal, že ta kráva dostane dvojitou penetraci, načež se jí ještě do huby udělá fotr a ta městská bábovka se vzchopí a všechny řádně vykundí.Ne bohužel, dočkáte se jen pár slintů a zabitého klokánka (což mě nasralo) a pěkné prdelky.Nuda bez tahu na branku a bez invence.Už mě tyhle sterilní mrdky riadně serou.Jediný plus hudba.30%. ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

páreček manželů se vydá rybařit a protože pán, ač právník, nebude patřit zrovna mezi nejbystřejší (a nejstatečnější, což bych mu ještě odpustila..), ocitnou se na ostrově, na farmě, která patří taťkovi úchylákovi a jeho dvěma synáčkům podobného ražení.. kdopak se asi dočká dalšího rána? a já se budu znovu opakovat, že je to všechno stejný, stejný, stejný.. neni to šokantní - je to trapný, neni to strašidelný - je to nudný.. a ta proměna paninky v macgyvera (jak tu již bylo vtipně zmíněno) a její proslov o rozlíceném psovi.. páni.. tak to bylo na potrhání se smíchy.. což asi nebylo záměrem... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, to byl totiz hodne solidni masakr. Pribeh sice postrada jakejkoliv originalni napad, takze to cely pripomina texaskej masakr, akorat, ze obeti nejsou uvriskany pubertaci, ale pekne drsna zenska a jeji manzilek a vrahove jsou sice posahany dementi, ale ne nejaky uplne zvirata a navic maj vostry kecy a semtam slusnou hlasku. Jinak pribeh je paradne vygradovanej, jelikoz se to podstatny deje v noci za bourky, tak to ma hodne paradni atmosferu a neni zadny dlouhy okecavani, nez se na scenu dostavi zabijaci. No a zaverecnej asi 20 minutovej ultra masakr je naprosto kulervouci. Co se tyce smrti, je jich tu malo, ale s kazdou si tvurci vyhrali, je paradne krvava a hodne brutalni, takze to nakonec staci. No a ke vsemu tu je jeste svizna a drsna hudba a na horor nadprumerny herci, takze si nemuzu pomoct a musim dat 5*. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mnohdy mám hodně rád, když si pouštím film, o kterém nevím vůbec a naprosto nic. Název tohohle ve mě vzbuzoval očekávání nějakého přiblblého televizního více sci-fi než horroru. Místo toho jsem ale ke své obrovské radosti dostal náležitě syrový, drsný, krvavý, napínavý, nápaditý, v mnoha ohledech originální a nechutný, s dobře napsanými a odehranými postavami a velmi, velmi uspokojující náklep. Je až překvapující, že buranský horror takový ještě může být. Mít to trošku originálnější zápletku a ne jen provedení, s pátou bych neváhal. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Co je to?!“ - „Překvapení…“ Ano, film mě vcelku mile překvapil (tedy, podstatně více než-li „taťku“). Solidním budováním atmosféry, napětím, pořádnými záporáky, ale i docela zvládnutými žánrovými klišé, se kterými si Storm Warning i mírně pohrává. Ať už jde o ten profláklý ženský varovný signál, vložku ala Sám doma, proměnu z kořisti na lovce (ta je samozřejmě maximálně „cool“, že), patřičnou krvavostí a až sebeparodií (užití country hudby a vůbec celá ta jatka). Film člověku rychle uběhne a ani nemá potřebu se nějak moc zamýšlet nad předvídatelností, tím, že zimou se třesoucí ženská-fajnovka najednou „našla koule“ či pokulháváním „držení překvapení“. Za mě to budou slušné 4* směr Austrálie. „Abys chytil rozlícenýho psa, musíš myslet jako rozlícenej pes...pouze víc rozlíceně.“ ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Melbourne (Austrália) od 15. mája do 19. júna 2006. (Arsenal83)
  • Psa - rotvajlera Honkyeho si zahralo viacero psíkov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama