Reklama

Reklama

Brilantní plán

  • Velká Británie Flawless (více)
Trailer

On měl plán, ona zase motiv... Londýn, počátek 60. let. Laura Quinnová je zaměstnaná u společnosti London Diamond Corporation, zabývající se obchodem s diamanty. Schopná a inteligentní manažerka je však v prostředí, v němž dominují muži, opakovaně přehlížena při obsazování vedoucích funkcí, které dostávají její často méně schopní mužští kolegové. A Její trpělivost je pomalu u konce. Když se seznámí s nočním uklízečem Hobbsem, který by si rád obstaral poněkud štědřejší penzi, společně vymyslí plán na krádež několika cenných diamantů. Vykutálený pan Hobbs však s Laurou nehraje se zcela otevřenými kartami... Britský režisér Michael Radford natočil promyšlený kriminální thriller s několika překvapivými dějovými zvraty. Ústřední dvojici lupičů ztvárnili Demi Mooreová a Michael Caine. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Po tolika skvělých recenzích jsem čekal možná příliš moc a byl jsem překvapený, že zápletka nebyla nikterak složitá - u dobrého detektivního filmu musíte až do poslední chvíle váhat, jak byl zločin proveden. Tady jsem měl, bohužel, docela rychle jasno. Nepřidala tomu ani značně vedlejší role Michaela Cainea, Demi Moore pro změnu v té své příliš neexcelovala, pochválím ale režiséra, protože natočil komorně a velice rozvláčně (nikoli však plytce) námět, ze kterého by jiní udělali prequel k Dannyho parťákům :-) 60% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Demi Moore a Michael Caine žiaria v tejto pôsobivej krimi dráme o krádeži diamantov. Filmov s podobným námetom tu bolo veľa (najnovšie komédia Mad Money) avšak Flawless rieši aj komplikovanejšie otázky. Diskrimináciu žien, polemiku o tom, že niekedy môže aj zlý skutok pomôcť dobrej veci atď. Všetko je navyše podfarbené precíznou réžiou a solidnými hereckými výkonmi. ()

Reklama

sepp 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem do dnešního dne neznal a byl jsem vskutku mimořádně příjemně překvapen. Od půlky se příběh odehrává pro mě překvapivým způsobem a ač rozuzlení bylo trochu, jak to říct bez spoilerování... asi triviální... tak celkově odcházím s velmi dobrým prožitkem. a navíc Demi Moore zde byla stále neskutečně sexy :) Takže můžu jen doporučit. ()

bila.tecka 

všechny recenze uživatele

Michael Caine mě snad ještě nikde nezklamal. Jeho uklízeč s plánem, jak čelit důchodové reformě, je charismatický a podceňovaný člověk s tajemstvím, jehož zahrál dokonale. Zato Demi Moore je sice taktéž charismatická, ale zbytečně hysterická. Třetí důležitou postavou je vyšetřovatel Lambert "straight to the bussiness" Wilson, u kterého stačí, že charisma prostě Má. Z výše uvedeného vyplývá, že se jedná o herecký film, ostatní složky jsou víceméně podružné. Potěší pečlivě budovaná atmosféra a zasazení do uhlazených 60. let, nicméně těch karátů na maximální hodnocení by muselo být mnohem víc... ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Naškrobená stará panna, workoholička a přesto sexy svůdná, to je Demi Moore v tomto herecky skvěle obsazeném kriminálním snímku. Pohodovka o jednom neuloupitelném a přesto uloupeném pokladu. Trochu mě mrzí ten konec. Jak to všechno mohl sám dostat dolů? Vždyť by tam strávil půl dne. No nějak to holt skončit muselo. Ale za shlédnutí to stojí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama