Reklama

Reklama

Brilantní plán

  • Velká Británie Flawless (více)
Trailer

On měl plán, ona zase motiv... Londýn, počátek 60. let. Laura Quinnová je zaměstnaná u společnosti London Diamond Corporation, zabývající se obchodem s diamanty. Schopná a inteligentní manažerka je však v prostředí, v němž dominují muži, opakovaně přehlížena při obsazování vedoucích funkcí, které dostávají její často méně schopní mužští kolegové. A Její trpělivost je pomalu u konce. Když se seznámí s nočním uklízečem Hobbsem, který by si rád obstaral poněkud štědřejší penzi, společně vymyslí plán na krádež několika cenných diamantů. Vykutálený pan Hobbs však s Laurou nehraje se zcela otevřenými kartami... Britský režisér Michael Radford natočil promyšlený kriminální thriller s několika překvapivými dějovými zvraty. Ústřední dvojici lupičů ztvárnili Demi Mooreová a Michael Caine. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Michael Caine, Demi Moore a Lambert Wilson mi dokázali zpříjemnit nedělní večer, všichni byli ve svých rolích uvěřitelní, zábavní, moc dobře se mi na ně koukalo.. Krádež diamantů skvělá a to rozuzlení, o co ve skutečnosti šlo a jak to dopadlo, zajímavé.. K tomu nutno dodat, že i ten hudební podmaz stál za to, u mě spokojenost.. ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Diamanty. Fascinují mne praktické prsteny s diamantem v ceně menšího rodinného domku :-) Tohle je vážně odpočinkové. V závěru titulků jsme shlédli informaci od překladatele se kterou se naprosto ztotožňujeme. Nestřílí se tam, nejsou tam mrtví, krev, sex ani násilné či akční scény a přesto se jedná o napínavou a příjemně svižnou podívanou. Nevím už přesně jak to tam bylo napsaná, ale bylo to v tomto duchu.[X] Minus 1* bod Jak jsem psal, relax, neublíží, neuškodí, ale ani nezanechá stopu. [X] Minus 1* bod A o čem že to bylo? Zatím to vím, za 3 týdny nepoznám ani název :-D [X] Proč nedělám v takové firmě? U nás jsou jen důchodci :-D Že bych začal sbírat hole? ()

Reklama

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Hmmm ... tak tohle je přesně na mojí notu. Mam moc rád příběhy o tom jak někdo někoho fikaně převeze a něco mu čmajzne ještě k tomu když je to za noblesním a "správným" účelem takže je vlastně hrdina ;o) Scénky kdy Demi Moore dělá něco co se nesmí a hrozí že jí nachytaj tak nabíhá husí kůže. Verdikt : napínavej, svižnej a překvapivej film o diamantech, nenechte si ujít. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

M.Caine dozrieva ako víno. Je radosť pozerať sa ako si herectvo užíva a rozdáva svoje dlhoročné herecké skúsenosti. Výborný a hlavne napínavý film o chytrom zlodejovi, ktorému nejde o peniaze. Hlavný tromf tohto filmu je v tom, ako dlho dokáže diváka držať v napätí a hlavne zvedavosti. Divák rovnako ako D. Moore vypleští oči a čuduje sa, ako sa mu len podarilo ukradnúť také množstvo diamantov, keď pred krádežou spomenul, že si naberie iba toľko, koľko vojde do termosky... Pomsta je sladká, rovnako ako veta: "Tam vonku je pozoruhodný svet. Budete dávať alebo brať?"... 80%. ()

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Plán to nebyl brilantní, ale skoro briliantní, i když pointu jsem vytušila poměrně brzy (co naděláte, my bystré hlavy :-) Háček je v tom, že ostatek filmu se táhne pomalu jak vozík Michaela Cainea a Demi Moore, byť se snaží (a ani se u toho nemusí svlékat) prostě není dost charismatická herečka na to, aby ho sama utáhla. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno