Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) byl hvězdou středoškolského hokejového týmu. Až do oné osudné noci, kdy za volantem přecenil své možnosti. Po tragické nehodě zůstali dva mrtví spolužáci, zmrzačená přítelkyně a on sám s trvalými následky po těžkém zranění hlavy. Dnes pracuje jako noční uklízeč v místní bance, bydlí v podnájmu se slepým přítelem a bývalým kriminálníkem Lewisem (Jeff Daniels) a snaží se překonávat svůj mentální handicap, projevující se neustálými výpadky paměti. Díky svému zaměstnání se stává snadným terčem bandy, jež chce banku vyloupit. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

cab 

všechny recenze uživatele

Talentovany mladik Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) s velkymi prisliby do budoucnosti si zpacka zivot pri jednom vylete autem s kamarady. Nasledky tragicke nehody nedavaji Chrisovi mnoho moznosti na normalni zivot, coz si nemysli jeho novy kamarad Gary, ktery se ho snazi zlanarit k jedne akcicce, jez veru nevypada ferove. Male drama o nelehkych zivotnich rozhodnuti psychicky nalomeneho cloveka se potyka s pomalu odsypajicim tempem postradajici herecke osobnosti. Zadne viditelne zavahani tymu okolo bez debat nadejneho rejzi (Scott Frank) a urcite hodny sirsho zajmu, ale me se jednoduse nedostal pod kuzi. 60% ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Scott Frank má za sebou hezkou řádku kvalitních scénářů a v branži má jistě zvučné jméno, ovšem s tím režisérováním to zas taková sláva nebude. A úplně krásně je to vidět právě na komplicovi, kdy nápad dalece zaslepil tuctové provedení... Ze začátku se mi líbil příběh i atmosféra, ale ta postupem uvadala. Závěr nebyl špatný, avšak myslím si, že to celé mělo dopadnout trochu jinak... ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Hodně to překonalo moje očekávání. Myslel jsem,že to bude nudné drama bez jakékoli akce s nezajímavými herci a pitomým dějem, ale opak je pravdou. Strhující děj mě vtáhnul dovnitř a herci mi opravdu seděli do svých rolí. Navíc konečné scény byly podloženy skvělou muzikou a vůbec celá kulisa filmu byla dobrá. Další super film a přesto nekomerční. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Ačkoli zdejší hodnocení Komplice ukazuje spíše jako nějaký nevýrazný žánrový nadprůměr (opět bych se spíše přiklonil o objektivnějšímu hodnocení na imdb.com), jde o velmi stylovou a svižnou podívanou se sympatickými charaktery. Pro mne zazářil hlavně Jeff Daniels v roli slepce, kde působil velice sympaticky, ale i Joseph Gordon-Levitt ukazuje co v něm je. Zápletka sice není ničím příliš objevná, ale je zabalená do tak zajímavé omáčky, že se prostě člověk musí bavit. Určitě doporučuji jako skvělý a chytrý thriller. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jeden z nejlepších výkonu Josepha Gordona-Levitta, ale i ostatních herců ve skvěle napínavém thrilleru, který začíná být už od začátku velmi zajímavý. Jediná nevýhoda filmu je taková, že se odehrává pouze v jedné dějové linii, která je sice zajímává, jak už jsem říkal, ale po chvíli začne docela nudit, protože se těšíte už na konec a ten né a né přijít. Jedno skouknutí však ale stačí ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Hokejový zápas, který Chris poslouchá v rádiu, je utkání NHL ze sezóny 2005/2006 mezi Columbus Blue Jackets a Detroit Red Wings. Komentátor zmíní hráče Pascala Leclaira, Manny Malhotru, Marka Hartigana, Trevora Letowskiho z Columbusu a Roberta Langa, Mikaela Samuelssona, Nicklase Lidstroma,Tomase Holmstroma z Detroitu. (Fugas.cz)

Související novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (více)

Reklama

Reklama