Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo všetkého si musíte najprv uvedomiť že toto je romantická komédia a je to dokonca americká romantická komédia takže s tohoto by ste mali počas sledovania filmu vychádzať. Nečakajte žiadnu originalitu a budete sa celkom slušne zabávať. Veľmi sympatický pár je natoľko zaujímavý že sa nebudete vlastne ani nudiť.Skôr to čakajte od úplne hlúpych vedlajšých postáv, ktoré vlastne podkopávajú filmu tie slabé nožický na ktorých stojí. Jasný a viditeľný dôkaz toho podkopávania uvidíte vo finále kde sa VŠETCI stretnú a za 2 minuty sa všetky ich spory vyriešia. Hotovo . Bodka a musím uznať že je to najhorší koniec v romantickej komédií aký som kedy videl. Ale zase prvá polovička je sympatická a celkovo je to pohodový film , ktorý si treba pozrieť s priaťelkou a možno aj niečo bude. Takže také priemerné 3,* aby sa nepovedalo. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Isla mě upoutala v Určitě možná a tak jsem na to kouknul. Nezklamala, je opravdu nádherná na tyhle role. I Jasona jsem v době Prciček myslel, že stejně jako Stifler Scott nikdy nic jiné nezahrají. Ale omyl, hrát umí. A troufám si říct, že ačkoli komedie tohodle typu mu sedí jak dekl na záchod, tak v dramatičtějších rolích je ještě lepší, viz. Osm statečných, Tátou proti své vůli. Celkově film je bezvadná komedie a překrásná ztřeštěná romantika. Mnohem na víc procent než zde má. Ale to je jako vždy lidma, kteří místo odpočinku u filmu v něm musí vždy hledat něco extra. K tomu ale točen nebyl. Šlo jen pobavit nevšední nabídkou k svatbě a to se mu povedlo. A propo, z vlastní zkušenosti můžu říct, že tak bláznivá ta nabídka někdy být nemusí :-D . Tedy pokud ta nevěsta nemá takovou rodinu, to zas ne. :-D Ale jak řekla Isla, tak se teď máme rádi. No a co dál? :-DDD ()

Reklama

greetchen 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii velké překvapení. Je to vtipné a nejvíc se zasmějete věcem, které vlastně nemají v romantické komedii co dělat. No i když... U filmu, který začíná smrtí snoubenky na infarkt těsně po žádosti o ruku, se vlastně ani ničemu nedivím. Takových švihlých momentů je tu spousta a přiznávám, že jsem se u nich chechtala nahlas. Dávám tři a půl hvězdičky, poslední ždibec ke čtyřem je za ten potěšující nadstandart v rámci svého žánru. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Dostať infarkt pri žiadosti o ruku? Tak takéto perfektné balancovanie medzi absurdným vtipom a blbosťou som už dlho nevidel. Film sa presne trafil do môjho gusta a byť to asi o i len o trošičku prehnanejšie a absurdnejšie, tak by moje hodnotenie vyzeralo presne naopak. Našťastie sa tak nestalo a také 4 možno trošku slabšie hviezdičky si to zaslúži. ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna vám dá jasně najevo, o co půjde... Nepáčí sa vám to? Pak není nic jednoduššího, nežli kliknout levým tlačítkem myši (mám na mysli takovou tu věcičku, co ovládá šipku na ploše vašeho monitoru, ne takové to zvířátko, kterému lezou očička z důlků, když se chytí do pastičky, vy trdla!) na ikonku s křížkem na vašem přehrávači, případně vyzkoušet funkčnost kláves Alt + F4 (pro pokročilejší uživatelé). Pakliže si poradit nenecháte a přes znechucení úvodní scénou budete koukat dál, jste hloupí, nudní, zasraní, do sebe zahledění kreténi a vaše následné nízké hodnocení je způsobeno vaší nedostatečnou mozkovou kapacitou... Vy z vás, kterým se úvodní scéna pozdává, jste právě dokázali, že smysl pro humor máte a klidně pozorujte tuhle skvělou komedii dále. Protože se i nadále budete skvěle bavit! ... Co je nutné dále poznamenat, že chemie mezi hlavními představiteli šokujícně funguje (což může Amorově úletu závidět většina "daleko romantičtějších" komedii)! Na druhou stranu se posledních asi 25 minut snímek uchyluje do poněkud trapnoidnějších vod, bohužel, ale přesto ve vás po závěrečných titulcích zůstane pocit z příjemně stráveného času... PS Jason s Islou jsou k pomilování... Po zhlédnutí tohoto dílka jsem si na netu objednal jejich nafukovací napodobeniny v životní velikosti a o jednom chladném pátečním večeru, když mi bylo nejsmutněji, jsme si dali parádní ménage á trois... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama