Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s několika výkyvy oběma směry. Westona už mám prostě zafixovaného jako šílence a dost jsem se divil, že tu hrál víceméně nejrozumnější postavu. Zbytek vedlejších charakterů byl tak půl na půl. Kamarádi fajn, rodiče trapas, policajti super. Celkově ale spíše roztomilé než vtipné. Vidět na druhé straně restaurace obsluhující Islu Fisher se špagetou ve vlasech, tak jí snad požádám o ruku také. // 65% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dosti šílená komedie, která se jistě mohla ubírat umírněnějším směrem. Do sympatické zrzavé Isly by se nejspíš zamiloval každý, ovšem co s ostatními postavami? Myslím, že kdyby se druhá polovina filmu odvíjela méně parodicky, celkovému hodnocení a dojmu by to jedině prospělo. Chápu, že scénáristé chtěli více přiblížit vztah dvou lidí normálním lidem, a tak jim přivodili spoustu trapných momentů, které se snad můžou přihodit, ale čeho je moc, toho je příliš. Absurdnost některých situací výsledku spíše uškodila. Na druhou stranu musím uznat, že celkově má Amorův úlet něco do sebe. Žádná zbytečně přeslazená kýčovitost. Zkrátka jen špatně namíchaný koktejl v nesprávném poměru komedie a romantiky, který však určitě zaslouží, abyste mu dali šanci. Každému snad chutnat nebude, ale propadák to rozhodně není. 60% ()

Reklama

atmen 

všechny recenze uživatele

Dva lidé co se neznají. On řekne jí: "vezmeš si mě" ona: "ano" Vynikající zápletka na romantický film je vymyšlena. Zde je ovšem námět totálně zazděn pokusem o bláznivou komedii. Místo abychom sledovali, jak se dva navzájem cizí lidé poznávají při každodenních životních situací, jak se učí spolu vycházet, mluvit, poznávají svoje silné a slabé stránky, zkrátka se zamilovávají. Tak je tento "problém" odbyt 5 minutama. A místo toho vydíme rádoby vtipné situace z návštěv u obou rodičů a cesty za svatebním obřadem. Na jejímž konci slova miluji tě, jako žádnou jinou, znějí směšně. Uznávám, že vedlejší postavy jsou zde vykresleny perfektně, ale bohužel zastíňují samotný hlavní pár...ach jo...P.S. Zajímalo by mě, zda někdo zažil tak bláznivé zamilování, že by se chtěl po dvou dnech oženit (nebo vdát) a byl přesvědčen o tom, že je to na celý život...i když cesty lásky jsou nevyzpytatelné... že? ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna vám dá jasně najevo, o co půjde... Nepáčí sa vám to? Pak není nic jednoduššího, nežli kliknout levým tlačítkem myši (mám na mysli takovou tu věcičku, co ovládá šipku na ploše vašeho monitoru, ne takové to zvířátko, kterému lezou očička z důlků, když se chytí do pastičky, vy trdla!) na ikonku s křížkem na vašem přehrávači, případně vyzkoušet funkčnost kláves Alt + F4 (pro pokročilejší uživatelé). Pakliže si poradit nenecháte a přes znechucení úvodní scénou budete koukat dál, jste hloupí, nudní, zasraní, do sebe zahledění kreténi a vaše následné nízké hodnocení je způsobeno vaší nedostatečnou mozkovou kapacitou... Vy z vás, kterým se úvodní scéna pozdává, jste právě dokázali, že smysl pro humor máte a klidně pozorujte tuhle skvělou komedii dále. Protože se i nadále budete skvěle bavit! ... Co je nutné dále poznamenat, že chemie mezi hlavními představiteli šokujícně funguje (což může Amorově úletu závidět většina "daleko romantičtějších" komedii)! Na druhou stranu se posledních asi 25 minut snímek uchyluje do poněkud trapnoidnějších vod, bohužel, ale přesto ve vás po závěrečných titulcích zůstane pocit z příjemně stráveného času... PS Jason s Islou jsou k pomilování... Po zhlédnutí tohoto dílka jsem si na netu objednal jejich nafukovací napodobeniny v životní velikosti a o jednom chladném pátečním večeru, když mi bylo nejsmutněji, jsme si dali parádní ménage á trois... ()

Elyurias 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem zabila úvahami nad tím, jestli bych taky radši neumřela, kdyby mě někdo požádal o ruku tímhle stylem, druhá třetina byla v celku zábavná, ale závěr naprosto zlikvidoval jakkýkoliv můj příznivý dojem z předchozích částí... opravdu? všichni spolu žili šťastně ve vězení až do smrti? a podplatili soudce mixérem? to už na mě bylo moc... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama