Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (325)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Klasický Apatow!! Skvěle obsazené, skvěle napsané, místy totálně vtipné, gigantické, ale na druhou stranu zdlouhavé, moc vulgární a místy totálně trapné a nechutné... přesto nadprůměrné! Nevím, jak to ten Apatow dělá, ale mu se vždycky všechno povede úplně stejně. __ Není to film pro všechny. Pokud se nedokážete přenést přes to, že dva čtyřicátníci se chovají jako deseti letí fakani, tak se, prosím, nedívejte :-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Největší tragédie je, když se na jedné scéně ocitnou oba bratři najednou. To pak následuje jedna větší trapárna za druhou a já si začínal říkat, kolik že je těm "-átníkům" let. Příběh je teda taky uplně mimo rozumné myšlení a po 104 minutách jsem nevěříl vlastním očím, že něco podobného dosáhne 62-ti procent! 25% ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Za Ferrella dávám čtvrtou hvězdičku, já tyhle trhlý komedie, které nesouvisí s filmovým uměním, prostě mám rád. Nic nedává smysl, všechno je přehnané, příběh stojí za bačkoru, happy end na každém kroku, ale je to správně "ujetý", a to se mi na tom líbí. (nekoukat na to sami v obýváku, ale čím větší počet lidí, tím větší lavin, tím větší zážitek) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell opět hraje totálního pošuka a zdatně mu sekunduje John C. Reilly. Sice jsem se dozvěděl, že existuje nějaká necenzurovaná verze, která je mnohem lepší a já viděl tu cenzurovanou, ale ani tak nemůžu říct, že bych snad byl zklamanej. Zase jedna z řady pošahanejch komedií s W. Ferrellem v hlavní roli a na tyhle filmy já můžu koukat skoro pořád a vždyky mě rozesmějou. 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jako cekal jsem, ze to bude sranda, ale rozhodne sem necekal, ze to bude takovejhle mega brutalni namrd. Nevim jak normalni verze, ja videl unrated a diky bohu za to. Ferrell a Reilly jsou naprosto hyper brutalni dvojka vypatlanejch dementu, 40 lety hovada, ktery se chovaj jak desetilety, ale jeden druhymu nijak neprekazi, naprosto perfektne se doplnujou a celej film tahnou kupredu, protoze neuplyne par minut, aby neudelaly nejakou kokotinu. Vyvoj pribehu je sice jasnej od zacatku, nenavidi se, sprateli se, jenze tady to de jeste dal a pak se zas nenavidi a zas sprateli a at uz sou zrovna kamosi nebo ne, vubec na tom nesejde, protoze bud delaj problemy jeden druhymu, nebo spolecne svymu okoli. Vtipy jsou sice vetsinou dementni, ale stoprocentne zabavny a kolikrat se objevi i neco originalniho. Navic je dobre doplnuje Richard Jenkins jako fotrik, kterej to kolikrat taky pekne rozjede. Necekejte zadnou inteligentni komedii, ale hodinu a trictvrte ve ktery Ferrell a Reilly neslezou z obrazovky a radi jak tornada a diky unrated verzi je to kolikrat taky pekne sprosty. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Mary Steenburgen hrala vo vianočnom filme Elf (2003) náhradnú matku Willa Farrella (Brennan). V tejto snímke hrá jeho skutočnú matku. (misterz)
  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama