Reklama

Reklama

Čtyři oběti. Čtyři bolestivá tajemství. Aidan Breslin je zkušený detektiv, který se stále nevzpamatoval ze smrti své manželky. Zatímco vyšetřuje případ nezvykle brutálních masových vražd, zjišťuje, že existuje nějaké děsivé spojení mezi ním a vrahem. Klíčem se zdají být biblická proroctví spojená se čtyřmi jezdci Apokalypsy: Válkou, Hladem, Morem a Smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

666teen 

všechny recenze uživatele

Vidět v úvodních titulcích mysteriózního(?) thrilleru jako jméno jednoho z producentů Michaela "Toho jenž blbne s hračkami"Baye, mě celkem vyděsilo. Nakonec se žádné zásadní zděšení, ani nadšení nekoná. Veskrze průměrná vybíjená rádoby ve stylu Fincherova opusu Seven. Jenže tohle prostě není SEDM, spíš TŘI. Jo, komu taky v půlce filmu došlo, kdo je Bílý jezdec? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dennis Quaid a jeho klasický průměr. Přestože je tenhle ideální americký taťka relativně podceňovaný, své si pokaždé odvede a Jezdci Apokalypsy nejsou výjimkou. Variace připomínající Vraždy podle Jidáše nebo Sedm nemá daleko ke 4* a snaží se jak může. Scénář však není vybroušen úplně do detailu, i když pár scén nebo návazností (otec-syn a jeho pokoj) působí kvalitně. Silně mě překvapilo obsazení Ziyi Zhang, které trochu bije do očí, ale ve výsledku není tak důležité a její tajemství je brzy naštěstí brzy odkryto... Samotný závěr se dá odhadnout včetně posledního jezdce apokalypsy, což nesnižuje jeho kvality. Průměrný film v každém ohledu, ale na páteční večer neurazí. ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Slusne obsadeny mysteriozny thriller o traumatizovanom detektivovi, ktory vysetruje brutalne, nabozensky motivovane vrazdy (a samovrazdy), vyvrchulujuci "sokujucim" zaverom. Kolko krat sme to tu az na lahke obmeny uz mali? Tento film vsak patri medzi to najhorsie v danom zanri. Takmer nulova pribehova invencia je este degradovana dementnou policajnou pracou, kde sa divak moze len cudovat, ako ti chlapi prisli, ku konkretnej stope, pretoze to, co je prezentovane vo filme je len na lahke pousmiatie. No a sokujuce finale (pri troske premyslania a vsimavosti odhalitelne v polovici filmu), je len zhnitou ceresnickou na pokazenej torte. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Když si srovnáte film Sedm a Jezdci Apokalypsy, vznikne vám následující. Sedm, Brad Pitt a Morgan Freeman tvoří fantastickou dvojici, ale Jezdci Apokalypsy, Dennis Quaid, tvoří fantastického jednotlivce. To je ten nejpodstatnější rozdíl. Další rozdíl je, že děj v tomto filmu, je lépe vykompenzován. Ano, Sedm je úžasný film. Ale kdyby v něm neúřadovali Freeman s Pittem, Quaid by je lehce předčil. Kdo filmu dá hodnocení slabé 3* nebo dokonce i méně, asi film dostatečně nepochopil. Ale schválně srovnejte si Sedm a Jezdci Apokalypsy. Jediné mínus bych v tomhle filmu viděl trošku v zápletce, mezi synem detektiva Breslina a ostatními Jezdci, z toho se dalo vyždímat více. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Mám rád mysteriózní filmy, a když jde ještě o krimi, kde se řeší nějakej tajuplnej a hrůznej případ, tak je to kolikrát hodně fajn. Pokud se to ovšem natočí tak, jak má. Tady se zvládnul slabší nadprůměr, kde něco čekáte, něco zase ne, ale pořád vás dokáže držet v nejistotě. Ze začátku jsem se nemohl zbavit pocitu, že tohle už jsem někde viděl, ale pak zase přešlo. Obsazení nemělo chybu a Dennis Quaid to zahrál dobře. Scénář už tolik na jedničku nebyl, ale pořád v rámci slušnýho thrilleru a film až na pár drobností baví až do konce. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roli Krupy hrál původně Neal McDonough. Natočil všechny své scény, ale téměř rok poté nebyl k dispozici k dotáčkám v Chicagu, nahradil ho proto Chelcie Ross. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy si Aidan Breslin (Dennis Quaid) omývá obličej v umyvadle, si namočí i vlasy, po střihu však má vlasy zase suché a učesané. (dandislav1991)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno