Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(78)

Na každé planetě v galaxii existuje starobylá síla. Mocná a magická energie, které zde na Akillianu říkáme dech. Tato energie je tak silná, že musí být spoutána. Uvolňuje se pouze při galaktickém fotbalu – nejúžasnějším sportu celého vesmíru. Avšak před patnácti lety, Akillianem otřásla ohromná exploze, která zničila naši magickou sílu, a pohřbila tím i naše šance v poháru galaxie. Patnáct dlouhých let bez silného týmu, a všude kolem jen sníh a led. Nyní se však naděje vrátila. Mladí a odvážní hráči se pokouší předešlou sílu Akillianu opět získat zpět! Náš osud je v jejich rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele TheSpearCZ k tomuto seriálu (2)

Galactik Football (2006) 

Galactik Football je pro mě jedno velké vrácení se do dětství, časy, kdy jsem tenhle seroš sjížděl na Jetixu pořád dokola jsou dávno pryč, ale zajímalo mě, jestli budu vnímat GF stejně jako dříve nebo případně, jak moc to bude jiné, takže tu je pár poznatků - 2000's grafikou i nápadem je to jedinečné, stejně jako celá doba Fox Kids a Jetixu, kdy byly i animáky úplně o ničem jiném, tohle v dnešní době už prakticky neexistuje, takže z tohohle pohledu je úžasné se opět vrátit do období dětské radosti. Co je horší je provedení, protože po několika prvních dílech se záběry ze zápasů opakují a to je velká škoda, člověka to po krátké době přestane bavit a právě to, co by mělo být nejzábavnější už tolik zábavné není. Naštěstí to vynahrazuje vedlejší příběh o Metafluxu, který je povedený. Postavy jsou taky sympatické. Ale co mě nepříjemně překvapilo asi nejvíce jsou chyby v určitých momentech zápasů, kdy se například na začátku zápasu ukazuje na výsledkové tabuli skóre z konce zápasu, to mi přijde až groteskní. :D A nemluvě o špatném dabingu, který nese také spoustu velkých chyb. No, rozhodně to není dokonalé, ale je to velké guilty pleasure, navíc další série nejsou nadabované, takže jsem zvědav, jak moc jiné to bude. 1. série - /70%/  ()

Série 1 (2006) (S01) 

Galactik Football je pro mě jedno velké vrácení se do dětství, časy, kdy jsem tenhle seroš sjížděl na Jetixu pořád dokola jsou dávno pryč, ale zajímalo mě, jestli budu vnímat GF stejně jako dříve nebo případně, jak moc to bude jiné, takže tu je pár poznatků - 2000's grafikou i nápadem je to jedinečné, stejně jako celá doba Fox Kids a Jetixu, kdy byly i animáky úplně o ničem jiném, tohle v dnešní době už prakticky neexistuje, takže z tohohle pohledu je úžasné se opět vrátit do období dětské radosti. Co je horší je provedení, protože po několika prvních dílech se záběry ze zápasů opakují a to je velká škoda, člověka to po krátké době přestane bavit a právě to, co by mělo být nejzábavnější už tolik zábavné není. Naštěstí to vynahrazuje vedlejší příběh o Metafluxu, který je povedený. Postavy jsou taky sympatické. Ale co mě nepříjemně překvapilo asi nejvíce jsou chyby v určitých momentech zápasů, kdy se například na začátku zápasu ukazuje na výsledkové tabuli skóre z konce zápasu, to mi přijde až groteskní. :D A nemluvě o špatném dabingu, který nese také spoustu velkých chyb. No, rozhodně to není dokonalé, ale je to velké guilty pleasure, navíc další série nejsou nadabované, takže jsem zvědav, jak moc jiné to bude. 1. série - /70%/ ()

Reklama

Reklama