Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Terva 

všechny recenze uživatele

Mistr Rob Zombie se domnívá, že by bylo poněkud nezdvořilé představit tento film bez laskavého varování. Chystáme se odhalit příběh El Superbeasta.....muže činu. No, mi vás varovali.......... Film Roba Zombiho podle komiksové předlohy Roba Zombiho - ne to není deja vu, to je holá pravda. Ten člověk se tady opravdu vyřádil. Jeho americký sen se proměnil v americký sex. Sice použil desítky námětů z různých filmů, ale vtisknul tomu svojí sexistenci. Uvidíme náznaky filmů jako je Carrie ( dokonce uslyšíme i píseň o Stephenu Kingovi ), Halloween ( Michael Maiers bude sražen autem ), Vetřelci, Maska nebo i Šlapky na silnici a další. Jsou zde k mání kozy i sex. Zvlášť krutá je scéna " Masturbace pro USA ". Ve filmu také zazní Mr. Roboto od Styx http://www.youtube.com/watch?v=3cShYbLkhBc nebo Dick Soup od Banjo a Sullivan. Jinak je to dobrá Zombie ujeťárna. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni dobytkarna, takovejhle prasackej animac se jen tak nevidi. Zombie tam narval vsechno, co ho zrovna napadlo a to spojil jednoduchym, ultra sviznym pribehem. Takze tady litaj prisery, nadrzenej robot, vsude samy kozy a prdele, hromada bitek, zombie nackove a sprt Satan a v tom vsem se mota hlavni hrdina prasak Superbeasto, neustale nekoho rube nebo schani pipiny. Navic animace je hodne prijemna a pisnicky jsou naprosto masakralni. Ono to neni sice buhvijak vtipny, ale tech necelejch 80 minut je nehorazna naloz napadu a ujetyho humoru, ze proste musim dat 5*. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem dohnal mezeru v Zombie(ho) filmografii.Vtipný, zábavný a taky krvavý. Na scéně se objeví spousta známejch killerů z hororovejch bijáků. Jenže tenhle animák má jednu velkou slabinu. A tou jsou songy. Většina z nich je naprosto stupidní a vůbec mi to sem nepasovalo. Jinak je to nadměrná porce zábavy, která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvulgárnější snímek ne roku, nýbrž celého posledního desetiletí, vyhrává... správně, Rob Zombie! Hodně ujetá kreslená zábava plná hororových postav, nácků a písniček, ale v první řadě tu jde hlavně o kozy, zadky a ptáky. Herci, co namluvili všechny prapodivné postavy, se jistě bavili, některé hlášky stojí za to, ale přišlo mi, že na tu pilu se tlačilo až zbytečně moc. Chybělo málo a bylo by to dokonalý. Kdo ale má rád například seriál Ugly Americans, tomu to jistě padne. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama