Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Superpero 

všechny recenze uživatele

V kreslenym filmu se Rob Zombie mohl teprve opravdu vyřádit a nacpat tam všechny ty svoje nápady. A vyšlo to skvěle. Je jasný že to nesedne všem, protože je to hodně zběsilá věc s neuvěřitelnym množstvím násilí, zrůd, koz, zadků, upírů, nacistických zombií, vlkodlaků a mexičanů. Hlavně to má ale fakt skvělý nápady! Jako skoro vždy, když jsou tam zombie-náckové tak hraje písnička o tom co se děje, nebo když se perou dvě holky tak hraje písnička o tom, že je v pohodě si honit u animáku, že japonci to dělaj pořád :) Hlavní postava El Superbeasto je bomba! Mexickej wrestler s takovou tou maskou alá Nacho Libre. Pak tam má ještě ségru blondýnu s páskou přes oko, co jezdí na robotovi, kterej je na ní permanetně nadrženej. Animace je taková správně hravá a zábavná a slečny jsou hodně sexy. Pokud se vám líbila předchozí Zombieho tvorba a třeba Aqua Teen Hunger Force, tak z tohoto budete nadšení. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni dobytkarna, takovejhle prasackej animac se jen tak nevidi. Zombie tam narval vsechno, co ho zrovna napadlo a to spojil jednoduchym, ultra sviznym pribehem. Takze tady litaj prisery, nadrzenej robot, vsude samy kozy a prdele, hromada bitek, zombie nackove a sprt Satan a v tom vsem se mota hlavni hrdina prasak Superbeasto, neustale nekoho rube nebo schani pipiny. Navic animace je hodne prijemna a pisnicky jsou naprosto masakralni. Ono to neni sice buhvijak vtipny, ale tech necelejch 80 minut je nehorazna naloz napadu a ujetyho humoru, ze proste musim dat 5*. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na jednu humornou scénku připadá asi tak 10 nehorázně trapných. To není zrovna dobrá vizitka pro bláznivou animovanou komedii. Ač tu mnozí hvězdičkami nešetří, realita je taková, že to je prostě blbost. Navíc taková, že nemá ani odvahu přijít s něčím originálním, když do značné míry kopíruje South Park. Mě to nebavilo, hotovo a šmitec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak mě Rob Zombie nezklamal ani na třetí pokus, ale prozatím se „statečně“ vyhýbám jeho Halloweenům. Tenhle netradičně pojatý animák se mi celkem líbil, především díky některým „ujetým“ scénkám (viz Adolf, masakry Suzi-X). Jde o takovou odpočinkovou humornou animovanou jednohubku, která určitě neuškodí, přesto zcela nenasytí mou hororovou lačnost. Rovněž jsem přijal s povděkem ty škodolibé „parodující“ odkazy ke známým filmům (postavám). Sexuální podtext mi taky nebyl proti srsti – no prostě příjemné zpestření sobotního večera a teď je na čase se jít věnovat jiným zálibám… ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama