Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

contreras 

všechny recenze uživatele

Otravná a stupidní sračka, která neskutečně nudí...postavené stroje jsou velmi pěkné, ale ani to nestačí na solidní koukatelnost. Celé by se to dalo zfouknout v pětiminutových a hlavně němých epizodách bez zbytečné a našlehané omáčky. PS: 2 x měř a jednou řež se asi v améru moc nenosí a mě je z toho už opravdu zle. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Rodinná firma, ve které táta se svými dvěma syny plus pár dalšíma spolupracovníkama staví motorky. Je zajímavé, jak pod jejich rukama roste nový originální čopr. Každý kousek je jiný, ale stavba samotná by se mohla stát časem rutinní a tím pádem nudná pro oko diváka. Ale nemějte strach, těm týpkům se velmi často něco přihodí a mají zas o čem přemýšlet. A když je přesto práce v dílně přestane bavit, tak si vyjedou za zábavou mimo ní. Senior je chlapík od rány, Junior mu ovšem nezůstane nic dlužnej a druhý syn Mikey je takový nemehlo. Prostě je s nima zábava a pro mě, jako celkem levého člověka, je zajímavé sledovat, jak jsou zruční při řezání, ohýbání a broušení a jiných pracech. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Vynikající polo dokument a polo reality show o stavění klasických amerických motocyklů z produkce Discovery Channel. Nechybí vtip a občasné šarvátky mezi členy týmu (většina členů je jedna rodina), který je seskládán z perfektních typů lidí (otec jako stará škola je nejsympatičtějším a nejlepším členem týmu). Jejich motorky jsou originální stroje, které nikde jinde neuvidíte. Prakticky celý motocykl sestaví vlastníma rukama, součástku po součástce. Je to nádhera je pozorovat při jakékoli činnosti (i stavba houpačky pro dítě jednoho z nich je zážitek). Jde o jednu z reality show, které stojí za to sledovat pokaždé, když běží v tv. ()

Deadmaus 

všechny recenze uživatele

Teutel, největší machr, kterého jsem kdy viděl. Kdykoliv koukám na tento seriál, mám lepší náladu. Všichni odvádí opravdu skvělou práci, ať už pro neziskové organizace, padlé vojáky, jejich vdovy, nebo nadřízené, handicapované, děti... Nikdy jsem neviděl u nikoho větší srdce, než u Orange Country! Přítelkyně o mne dokonce prohlásila, že jsem na tento seriál značný maniak. To je ovšem pravda. Nenechám si nikdy ujít! ()

shadower 

všechny recenze uživatele

Motorky mám rád, ale k tomuhle "seriálu" či "reality show" jsem se nějak neměl, myslel jsem že to je nějaký nablblý pořad o amerických "buranech", no ono tak skutečně je, přes ten fakt jsou to machři, mít peníze tak si hned u nich nějakou motorku nechám udělat. Motorky jsou nádherné, proto těch 5*. :P ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno