Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

shadower 

všechny recenze uživatele

Motorky mám rád, ale k tomuhle "seriálu" či "reality show" jsem se nějak neměl, myslel jsem že to je nějaký nablblý pořad o amerických "buranech", no ono tak skutečně je, přes ten fakt jsou to machři, mít peníze tak si hned u nich nějakou motorku nechám udělat. Motorky jsou nádherné, proto těch 5*. :P ()

Reklama

williamriker 

všechny recenze uživatele

Pěkné motorky. Převažně skládané z objednaných dílu, pak už jen trochu doladí design (musí se nechat že jim to opravdu jde). Nejvíce mě však na tomto pořadu štve, jak uměle hrají rozpory, jen aby to nebyla nuda. Pak neustále říkají jak málo času mají, aby to bylo napínavý... a tak bych mohl pokračovat. Prostě americké myšlení po americku. ()

Bismarck 

všechny recenze uživatele

Kromě obdivuhodné zručnosti a invence stavitelů těchto strojů přitáhnou diváka rozbalancované třecí plochy mezi šéfem firmy-otcem a syny-zaměstnanci. Většina dílů je velmi vyhrocených a překypujících emocemi. Z toho důvodu lze říci, že seriál je zaměřen výhradně na americké publikum, ale ani Evropan se nudit nebude, což dokonale zajišťují právě již zmíněné specifické osobnosti vyskytující se v totmo seriálu jako hlavní hrdinové. Nudit se s velkou pravděpodobností nebude ani ten, kdo nerozumí a nefandí motorkám - jsem toho sám příkladem. Výborný marketingový tah, příjemná a uvolňující zábava. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)
  • Spoločnosť zamestnáva 26 pracovníkov (stav ku koncu roka 2011) a vyrába približne 150 motocyklov ročne. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama