Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

FauSSt 

všechny recenze uživatele

Ako dvojdielny dokument, by to slo....no ako realityshow je to zalostna zalezitost, vsetky motorky na jedno kopyto....hadky nasilu, tatko hulvat-chrapun, jeden syn lenivy chuj, druhy je zase retardovany curak...mexicania tam na nich drhnu jak kokoti....totok neni uz ani klise😂😂😂a ten Deadline ako vzdy daju...americky sen. ()

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Stroje jako takový vyrábí parádní až kolikrát teče slina, proti tomu se nic namítat nedá, ale fascinuje mě jejich kolikrát buranský až naprosto primitivní chování a ke všemu mimo téma, že by to tam vlastně vůbec být nemuselo. A nevím, zda je to tak i v originálu, jelikož to sleduju s dabingem, ale fascinuje mě, jak nám tam x různými větami v podstatě opakují několikrát jednu a tu samou věc jak pro mentálně zaostalé... ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moje prvé televízne stretnutie s americkým fenoménom menom chopper. Zo začiatku je to lákavé. V každom diele sledujem vznik choppra od úplného začiatku až do predania zákazníkovi. Doplnené častými spormi medzi otcom a jeho synom, resp. časom synmi. No pri pozretí iných seriálov venovaných stavbe motoriek, človek zistí že týpci nerobia až tak úžasné motorky, konkurencia jednoducho dokáže oveľa viac a navyše ich hádky a nezhody začínajú stále viac pripomínať zle nacvičené herecké výstupy. Takže ďakujem, ale už si neprosím. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak staví pravý Američané pravé americké choppery? Jednoduše, zavolají Teutelovi :-). Ne tohle není vtip, tohle je "reality-show"(?), v které sledujeme členy motorkářské dílny, jak zvládají chvílemi trochu umělé situace s jejich nádhernými motorkami podle přání zákazníka. Někdy je výsledkem nádherná motorka a zábavný díl, jindy jenom nádherná motorka. Neustálé hádky a "psychologická hra" zaměstnanců s velkým Paulem Teutelem osobně po delší době ztrácí na zajímavosti a je stereotypní, přesto ty motorky a jejich stavba hodně diváků dokáže zaujmout (i mě a to motorky nijak extra nezbožňuji:). ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Američtí vidláci z Bambulákova stavějící stylové, buranské "motorky" z cca 5 (slovy pěti) částí, za asistence počítačů (chápu, pět není čtyři) a všemožných hejbáků na ohybáky, hloubavých výrazů samooplodňujících se prvoků a mluvy doby kamenné. Motorky, které jim vypadnou z ruky a jsou snem každého úchylného majitele labutí a maringotky, mě nadchnout nemůžou. Tohle je Amerika, pánové a dámy :) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Na motivy seriálu vyšly dvě videohry – „American Chopper“ a „American Chopper 2: Full Throttle“. (NiaWolf)
  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama