Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Né příliš talentovaní designeří a zruční řemeslníci-v rodinném podniku-skládají dohromady choppery z dílů dělaných(v jiných firmách) na zakázku...Mezi tím fotr(šéf) řve na ostatní kvůli totálním kravinám a ostatní se tváří, že to není žádná sranda ....No-aspoň, že se nakonec vždy ukáže, že se mají všichni vlastně rádi a i když vypadají tvrdě-jsou to vlastně dobráci od kosti :D :D ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Na čas mě tenhle seriál naprosto uhranul. Láska, s jakou se o svou firmu stará táta, a taky nervy, které někdy má, někdy je hysterický, jindy pláče. Vede sebe má často syna, nebo jen tak sám mluví ke kameře, uvažuje nahlas na různá témata... Nad problémy ale u táty vítězí láska k montování chopperů, a jak ho pak radostně testuje, než ho předá zákazníkovi....Táta zajde do dílny, kde syn montuje choppera a krev v něm vzkypí: "Vypadá to tady, jako kdyby zde dělalo dvacet lidí, a přitom tady děláte jen vy dva! (synovi pomáhá jeden hoch, táta se chce upozadit, předat firmu synkovi). Nejdříve udělejte pořádek a potom montujte! To vám ten chlívek nevadí? Tak takhle hoši ne..." ()

Reklama

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Stroje jako takový vyrábí parádní až kolikrát teče slina, proti tomu se nic namítat nedá, ale fascinuje mě jejich kolikrát buranský až naprosto primitivní chování a ke všemu mimo téma, že by to tam vlastně vůbec být nemuselo. A nevím, zda je to tak i v originálu, jelikož to sleduju s dabingem, ale fascinuje mě, jak nám tam x různými větami v podstatě opakují několikrát jednu a tu samou věc jak pro mentálně zaostalé... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Je to pěkná show pro kamery, včetně těch neustálých hádek otce se synem a ostatními pracovníky v dílně, plných sprostých slov. Ale je to SUPER!!! Ani nevim proč, ale mě to neskutečně baví. :-)) Motorky nežeru, ale co oni v dílně na koleně dovedou, to se mě líbí. Nádherné motorky, co kus to unikát. A ty hádky a hlášky otce dodávají ten správný náboj. :-) Je to skvělé, podobnou show jsem ještě neviděl a co je originální, to mě baví, takže 95%. A klobouk dolů před lidmi z Orange County Choppers. :-) ()

Týnkaa 

všechny recenze uživatele

Čí je ta motorka? To není motorka lásko, to je chopper... :D :D Jinak taky vám přijde, že Paul Jr. většinou na té motorce nic většího nemontuje, jen se tak poflakuje? Celkem vzato se na to dá koukat, jenom je škoda, že ty choppery jsou tak škaredý a všechny na jedno brdo... P.S. Vinnie je nejlepší ;) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama