Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že ja moc pre krátko metráž nie som, ale toto ma dostalo. V krátkom obrazovom slede udalostí som sa dozvedel viac ako v niektorých 3 hodinových filmoch. Hudba bola trefná a aj bez dialógov som pochopil čo ktoré postavy trápi. Akurát koniec je pre mňa záhadou. Dúfam, že to film objasní lepšie. No toto dielo ja považujem najmä za predvedenie technického umu tvorcov a prvotného zasadenia príbehu do určitého času a miesta, z ktorého neskôr bude shane ťažiť pri celovečernom filme. Teším sa aj na ten! film nehodnotím percentami, lebo sa nejedná o plnohodnotný film.-% ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý (hlavne po vizuálnej stránke) krátky film, ktorý zobrazuje jednoduchý príbeh odohrávajúci sa v akomsi post-apokalyptickom svete bez ľudí, kde všetko majú pod kontrolou robotické monštrá, ale proti nim sa ešte dokážu postaviť malé plátené bábky s číslicami na chrbte. Príjemný bol aj hudobný sprievod, takže celkovo to pôsobí veľmi silno a už teraz viem, že 09.09.09 si checknem celovečerný film 9. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to do velké míry zabil ten pop-rock co se znenadání kdesi uprostřed objevil a naprosto rozbořil už tak chatrnou atmosféru. Pro tak málomluvný příběh byla zvuková a hudební stránka největší slabinou. Animace je sice špatná po stránce technologie, ale i to je pro mě jen další důvod pro zvukovou kulisu. Škoda, ten celovečerní film se stal lepší náhradou, i když vše posunuje svou nutnou rozvitostí někam trochu jinam. ()

DISHOA 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem ovlivněn ne zrovna vydařeným celovečerním filmem a proto nedokážu ocenit originalitu toho dílka. Přestože jsem se snažil vžít do atmosféry, film, který všechno vysvětluje, mi v tom zabránil a nijak jsem si to neužil. A jak Devítka zjistil, jak vyzrát nad tím robotem asi nepochopím.. potřeboval by si minimálně omrknout situaci, což neudělal. Nevidět film, hvězda navíc. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Jako studentská práce vystupuje z řady akorát perfektně. Tomuhle animáku vytvořeném prakticky jediným mužem chybí už jen nějaká silnější zápletka a/nebo ohromující nápad. Bohužel je na kraťasu vidět, že je to dílo studenta a tak sledujeme, kterak se začínající tvůrce spíše rozkoukává a zkouší, co se z toho dá vytáhnout. Ale vytáhl toho hodně. Svojí vizí i v těch deseti minutách ukázal, že roli režiséra zvládne akorát. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama