Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Výborný, atmosférický a dokonca narozdiel od väčšiny krátkometrážnych filmov pôsobí ucelene. Objavil som ho na základe traileru na celovečerný animák 9, ktorý sa dúfam neobmedzí len na rozvinutie deja tohto snímku a nepokazí si to hovoreným slovom (predsa len to bude pôsobiť trocha inak keď do toho začnú postavy kecať). ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád tyhle postapokalyptické filmy, s depresivní, nehezkou grafikou (nebo exteriéry - v případě hraných) a to se na mém hodnocení podepisuje. Grafika teda nebyla po technické stránce udělána špatně, ale zkrátka se mi nelíbila. Stejně tak mne příliš nezaujal ani příběh. Jak jsem psal na začátku, nemám tehle žánr ve filmu moc rád, ačkoliv ve hrách (např. Fallout) mi to vlastně nevadí... Zajímavé... Každopádně, zde dávám jen 2*. (A nesedí mi zde na csfd.cz teda to "krátkometrážní" - dle galerie se jednalo o film, který popisuji, ale měl teda něco přes hodinu. Holt asi se někde stala chybka...) ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Shane Acker naplnil svůj kraťas 9 tajemnou atmosférou, krásnou vizuální stránkou a velice podařeným hudebním doprovodem a ozvučením. Bohužel zapoměl na silnější příběh, který zde silně chybí(přeci jen 11minut je 11minut). Doufám, že v celovečerní stopáži bude i pořádný děj, jelikož bez něj opravdový film nikdy nebude dobrým a to co lze krátkometrážním filmům odpustit, tak u celovečerního již ne!!!! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Škoda, že tvůrci nedokázali úplně zachovat v celovečerní verzi zdejší temnou atmosféru. Jinak platí to, co u dlouhé verze a to především zajímavý a originální námět. Díky své délce a celkovému ději působí tenhle kraťas dost nekompletně, ale to se dalo čekat. Jsem jenom rád, že dostal Shane Acker díky tomuhle dílku šanci a mohl natočit celovečerák na jeho motivy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Panacek, co vypada jak pytlik s obrovskym poklopcem, se potuluje paradne udelanym postapokalyptickym svetem, aby si to v zaveru rozdal s kovovou potvorou pozirajici jeho kamarady. To vse s paradne temnou atmosferou, beze slov a s napinavou hudbou. Rozhodne prijemna zmena oproti klasickejm priteplalejm animakum. Uz se tesim na celovecerak. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama