Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, abych se lekl hned u první scény. Říkal jsem si, tak tohle bude vážně jízda a ona ze začátku skutečně byla. Tvůrcům se podařilo navodit opravdu dusivou atmosféru a to i díky tomu, že se děj odehrává v metru a jako zabijáci zde figurují členové sekty Hlasu Naděje. Krve, napětí a solidní výkony mi v tu chvíli nebránili dát opravdu vysoké hodnocení, protože já se vážně bavil. Jenže pak přišel závěr filmu a bylo zle. Už dlouho jsem neviděl takhle zmršit skvěle rozjetý děj a teoreticky pohřbít vše co jsme po celou dobu budovali. ()

Reklama

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt povedlo. Několik prvních pár minut opravdu hororově uchcávacích. Pak to vypadá že se to zvrtne v suchou vyvraždovačku typu sraček Vřískot atd...ale ono to opravdu jen tak vypadá. Hutná atmosféra, podzemní interiéry a perfektní ! hudba dělá z nevýrazného filmu opravdovou lahůdku, no a ten konec byla taky mňamka. Nad pointou by se možná měl už někdo začít víc zamýšlet, tahle sračka se může klidně jednou stát pokud těm tupcům někdo nevymlátí z palice že soudný den je cipovina a žádný vykoupéní nepotřebujem :). Film mi hodně připoměl Midnight Meat Train. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se těšil na nějaké kvalitně udělané pekelníky, kteří se však ve filmu mihli na pouhou minutu (!!!), a to ještě úplně nakonci. Nejlepší na Jízdě smrti je to, že v podstatě obě strany jsou dobré, jak utíkající skupina lidí, tak zabijáci, kteří je chtějí vysvobodit z pekelných spárů tím, že je ubodají dýkami (/nebo mečem, ten byl fakt vtipnej). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama