Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

V žádném případě mi End of the Line vůbec nesedl. Sice brutální trošku je a nějaké lekačky v první půl hodině také nechyběli, ale námět, prostředí, atmosféra, zvuk, scénář a dojem je nulový, celkem mi to všechno přišlo mimo. Tento film o pomatených křesťanech, kteří zabíjí pro víru mi přijde ujetý, ale co ty lidé nevymyslí že? Do průměru tento film řadit nemohu, pro mě je tento horor lehký podprůměr a takovým hororům se budu vyhýbat pořádným obloukem. Bůh stebou End of the Line a už dlouho nechci vidět pomatený Béčkový horor naprosto o ničem... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

Reklama

Matros 

všechny recenze uživatele

Velice dobře natočený horor se skvělou zápletkou. Atmosférický začátek a pár super záběrů (rána kladivem). Občas velice nelogické chování postav, ale co, to se dá překousnout. Jeden dobrý herecký výkon, pár špatných a pár vyloženě přehrávajících. Zbraně ,,nepřátel" jsou prostě trapné. Závěr, to je kapitola sama o sobě, ale u mě celkem prošel. Pro mě velké překvapení. Ať se točí více hororů v prostředí metra ! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První půlka vážně dobrá. Ta atmosféra a stísněnost jedné podzemky vám skoro teče z obrazovky (příp. monitoru), navíc dvě nebo tři lekačky jsou naprosto zástavové. Bohužel, někde v polovině stopáže se to znenadání sekne a z poctivého chilleru se přesuneme spíš do slasherových vod, kde se zbytek přeživších rube s kultem náboženských zmrdů. Chvílemi je to zábavný a docela brutální, o nudě nic netvrdím, ale ona slibovaná monstra vyjdou v závěru přece jen dost zbytečně. Každopádně za tu almužnu (200 tisíc kanadských dolarů) je to seriozně zvládnuté béčko. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zase mě jednou zlákal slibně vyhlížející obal a pěkně jsem naletěl. Kdyby film začínal tam, kde končí, mohlo to být docela slušné béčko s démonickými potvorami v metru, jenomže místo toho tam pobíhá skupinka zmagořenejch sektařů, kteří plní vůli boží tím, že zamordujou každého, koho vidí. Nic proti tomu – já na tuhle religiózní chátru nadávám rád a často. :-) Jenomže tihle jsou opravdu jeblí už od pohledu, takže jsem celý film uvažoval, jestli to je myšleno vážně, nebo to má být jako vtipné. Film totiž není ani strašidelný, ani zábavný. Tu a tam sice nabídne docela solidní gore, ale to už to z bláta nevytáhne. Verdikt – ztráta času. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno