Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No zase až taková jízda to nebyla, ale i tak je to v rámci subžánru docela slušnej kousek z pěkně temnýho a depresivního prostředí podzemky. Škoda, že jak film postupuje dál a dál, tak logických lapsů přibejvá. Teda ne, že bych zase od toho čekal něco oduševnělýho to ne. Jenom škoda, že po solidní atmosférický první půlce se z přibývajícím časem film mění v čím dál tím větší šílenost, ale zase ty masakry taky celkem ušli, že to bylo levný je vidět na první pohled, ale to mi zase u podobnýho filmu tolik nevadí. čistej průměr.50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Začátek je skvělej, to se tomu upřít rozhodně nedá, málem mě to složilo, jenže pak se to promění v takovej pánbíčkářskej slasher, u kterýho má sice člověk taky chuť vzít tu požární sekeru a vysekat jim ten jejich pomatenej mozek z hlavy, ale jinak už to moc nefunguje, mrtvých sice přibývá v celkem pěkných počtech a občas se zásluhou sekery dočkáme i solidních gore scén, respektive jenom jednou se dočkáme, ale to ostatní zabíjení je už hodně tuctový a nudný a nijak to nezaujme a že by to zachránil konec, to teda taky říct nemůžu. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Kľudne by som dal aj 3*ale...Ale opäť záver z radu"tak teraz to ukončíme a hotovo". Scenáristom by som dolámal prsty za to,že nevedeli vymyslieť nejaký originálnejší koniec. Je to škoda pretože namiesto už tradičných zombíkov tu behajú zfanatizovaní ľudia z nejakej blbej sekty, čo je určite plus. Ja som sa bavil, ale stále je to len priemer. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

"Bratia, sestry čujte hlas, nádejou je Pán Boh náš" - táto spočiatku nevinná koleda, ktorá sa vinie celým filmom ako leitmotív, mi postupom času začala poriadne liezť na nervy... Členovia sekty Hlas večnej nádeje sú priam ukážkovým príkladom vymytých mozgov. Dej filmu sa odohráva v labyrinte podzemných dráh - v klaustrofobickom priestore a je nepredvídateľný. Reverendoví vojaci zachraňujú duše cestujúcich, ktorí jednoducho nasadli do nesprávneho metra. Táto duchovná záchrana je však obyčajný bohapustý masaker. Ale ani obete nie sú bez šance a nemienia sa vzdať bez boja, čo robí príbeh zaujímavejším. Žiadne strelné zbrane, ale rituálne dýky, meče, sekery a kladivá... Tvorcovia tohto hororu nepoznajú medze, pokiaľ ide o brutalitu. Takisto nejasné sú hranice medzi realitou a halucináciami, a to až natoľko, že sa jedno od druhého nedá oddeliť. Fanatizmus a primitivizmus členov sekty (najmä pani Betty) je tiež bezhraničný a do neba volajúci. Vyvoláva čoraz väčšiu zlosť, ale žiadneho zadosťučinenia ani zničenia zla sa vo filme nedočkáme - aj na konci, niečo zlovestné ostáva stále visieť vo vzduchu... ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co tohle jako mělo být? Zabijáci mi připadali jako mimozemšťani z Četníka, chovali se jako největší geňa a ještě u toho zpívali. Já bych takový zmagořený sektaře vystřílel. Jo, měl tam dovalit Rambo a všechny je na jeden zásobník rozsřílet na sračky, blbce vylízaný. Jen tu babku bych nechal umírat dlouho. Začátek byl hodně nadějný, ale pak se to změnilo v náboženskou vyvražďovačku, která je možná pro někoho poháněná zajímavým námětem, ale já tohle prostě nespolknu. Jedna hvězdička za první lekačku, která byla luxusní! Potom šlo volume doleva a s tím šel do háje i celý film. 25% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama