Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arthur leští stoly v čínské restauraci, hraje na trombon ve školní kapele a pokukuje po chytré, veselé a nekonvenční Lile, které očividně není lhostejný. V okamžiku, kdy Arthur zkouší první nesmělé kroky romantického vztahu, se všechny dlouhodobé vztahy dospělých v jeho okolí rozpadají na kusy a vtahují ho do víru, který změní jeho život navždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

danliofer 

všechny recenze uživatele

Dávali to dnes v noci na Nově. Říkala jsem si, že když je to tak pozdě, tak už to bude nějaká slátanina, a ejhle, ono se z toho vyklubal skoro klubový zážitek. Sama Rockwella, který mě uchvátil svým výkonem v Clooneyho Milujte zabijáka svého, bych tady skoro nepoznala. Rozhodně svým výkonem celému filmu kraloval. Velmi dobře ho pak doplnili všichni ostatní, z nichž nejvíce ještě představitel studenta Arthura Michael Angarano. Rozhodně se mi tu jeví tento film mírně nedoceněný...:-) ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Drama "ze života" o rodinných problémech, které se dle slov distributora točí kolem studenta Arthura. Jak už to tak ale ve filmech s Kate bývá, vše se točí právě kolem ní. První hodinku vesměs obyčejné, ale koukatelné drama o ženské, která má život v troskách a okolo se motá ex se sebevraždenými sklony, současný přítel který je prostě chuj a kamarád z práce, tedy Arthur. Příběhy těchhle dvou a vůbec všech postav ve filmu se více či méně proplétají a vzniká tak kolotoč plný problémů až do nečekaného zvratu v poslední půl hodince, kdy to konečně nabírá správné grády. Plus za sníh a soundtrack. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

S "poetikou" tohoto depresivního snímku jsem se poněkud minul, možná i kvůli postavě pomateného, (sebe)destruktivního "křesťana" Glenna. Nedávno jsem zhlédl Moje léto lásky, kde byl bratr hlavní hrdinky podobně postižen, což mě vede k úvaze, proč někdo nevykreslí ve filmu křesťana, který se projevuje normálně. To by pak ale asi nebylo to správné drama... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Za poslední rok jsem i se Snow Angels viděl tři kvalitní drama (Winged Creatures, Fireflies in the Garden), jejichž hodnocení v databázi však nepoukazují na kdovíjaké kvality. A přitom mne i tento příběh nešťastných lidí v zasněžené vesničce, kde neštěkne pes, mile překvapil. Dobré drama musí mít dobré herce, a Beckinsale v čele s Rockwellem byli ve svých rolích nezapomenutelní. Hlavně Sam - takovou energii vloženou do jedné z hlavních postav jsem dlouho neviděl a od tohoto herce jsem nic podobného nečekal. Každé víceméně nezavislé drama je pak takovou dražší divadelní inscenací, a mě osudy ztrápených lidí bavily po celou stopáž. Nenudil jsem se, zvrat mě dostal, a konec dokázal i dojmout. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Příběh, dnes bych řekl, že již normálních, lidských osudů (ještě, že nejsem normální:)...Pokud chcete vidět, jak se vaše rodina rozpadá, tak si vemte z těchto postav příklad, protože mám takový pocit, že se vám to 100% podaří...Jinak pro mne drama, které ničím jiným neosloví a to ani tím Arthurovým niby radostným vztahem... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • David Gordon Green pôvodne len spolupracoval na scenári. O tri roky neskôr sa uvoľnilo miesto režiséra a producenti snímku ho požiadali, či by zároveň aj nerežíroval. (Real Tom Hardy)
  • Aj napriek tomu, že sa dej filmu odohráva v malom meste v Pensylvánii, natáčanie prebiehalo v kanadskej provincii Nové Škótsko, konkrétne v mestách Halifax a Dartmouth. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama