Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jane F., neúspěšná herečka, má špatný den. A zhoršuje se každou minutu. Její komicky surreální dobrodružství začíná, když si v nestřežené chvíli dá několik koláčků, které patří její šílené spolubydlící. Až později se ukáže, že koláčky ani zdaleka nebyly tak nevinné, jak vypadaly. Jane se musí dostat z jednoho konce města na druhý, aby zaplatila drogovému dealerovi, který nic neodpouští, aby se účastnila konkurzu a taky aby nějak nahradila už zmiňované vzácné koláčky. Když na příteli své spolubydlící, který je do ní zblázněný, vyloudí svezení, začne dlouhá a podivná jízda. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Handle 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se kouknul jen a jen kvůli A. Faris a hvězdu také dávám jen a jen za ní, protože film je jinak opravdu s*ačka bez scénáře, pointy, ale hlavně bez jakékoli vtipnosti. Nečekal jsem chytrou pětihvězdičkovou komedii, ale alespoň vtipnou absurditu ano. Jenže asi to byl prostě už i na mě velkej úlet, já se fakt nezasmál ani jednou... :) ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Nebýt ona ta Anna Farris tak zvlášně hezká, vážně bych z té nafukovací blbiny ve varech utekl. Přestože mi řada kamarádů namítla, že ani ona ten film nezachraňuje a naopak mu svým hereckým rejstříkem kazí i to málo (snad) dobrého, mě se právě ona svým projevem líbila úplně nejvíc. prapodivně dramaturgicky vystavěný a překvapivě nepříliš nápaditý film totiž má nejblíže k žánru grotesky a tam přesně její hercký styl pasuje. nemůžu si pomoct, ale připadá mi, že od Vojína Benjaminové neměli Američani lepší komičku a měli by jí nabízet podstatně kvalitnější scénáře... Příšernost, která by i na prostoru dvaceti minut a v režii průměrného studentíka filmové režie dopadla lépe, než v rukou uznávaného Arakiho - nechápu to, asi se tam všichni zhulili a přišlo jim fakt cool natočit si přes víkend film. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Upřímně je mi líto, že musím film s mými oblíbenými herci hodnotit tak špatně, ale tohle je prostě hrůza. Nevykládejte si to, že tomu dávám málo protože sem maminčin mazánek co nikdy nebyl zhulenej a nerozumí tomuhle humoru,je to prostě špatnej film, kterej postupem času začnete přetáčet po malých dávkách, abyste se dostali rychleji na konec. 1,5* ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Další divně podhodnocený film. Nevím, jestli se tady na to všichni koukli s nějakým hrozným českým dabingem nebo tak něco, ale mě to přišlo docela v pohodě. Stupidní, ale vtipná a celkem vynálezavá komedie s docela skvělou Annou Farris v hlavní roli. Chápu, že pro někoho to prostě není, ale stejně myslím, že v žánru zhuleneckých komedií (který, pravda, navzdory vlastní oblibě ďáblova listí moc prozkoumaný nemám) půjde o jednu z lepších. Jo a bylo zajímavý vidět tohle jako druhej film od Arakiho po Mysterious Skin. "I don't think Steve fucks skulls." 7/10 ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

O hulicích filmech si myslím svoje, ale tohle byla parádní jízda. Jediné, na čem se s okolím shodnu, je, že Anna byla bezvadná, ale dodám, že její cesta byl supr zábavnej úlet u kterýho jsem nemohl. Vážně nerozumím, proč je tu kolem tolik citronových obličejů, nabízí se řešení v podobě toho, že si spletli film a hledají v takhle jednoduchý komedii něco, co v ní prostě není. Tady je jen zhulená Anna a její pekelná jízda skrz několik měst :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • V začiatočných ani záverečných titulkoch sa neobjaví názov filmu Smiley Face. Ten je nahradený iba grafickým prvkom - usmievajúcim sa emotikonom (smajlíkom). (ash99)

Reklama

Reklama