Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

pugs 

všechny recenze uživatele

"Hej, sledujete to video, kde si chlapík kouří vlastní, však víte co?" - "Jo!" - "Já myslel, že je to počítačový trik nebo něco podobného. To je doopravdy, to je kurva doopravdy!" Luke Skywalker dabuje v naozaj hardcore super metal čiernom seriáli, ktorý kurefsky baví! Pri tomto seriáliku, ktorý má, ak som dobre zaznamenal, chystanú ešte len tretiu sériu, platí, že niektoré epizódy sú nudné, niektoré výnimočné a zábavné na 11/10! ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Po druhý a začátku třetí série zvyšuju hodnocení na 5*. Metalocalypse je neuvěřitelnej masakr a jsem happy, že něco takovýho může vzniknout. Animace je dost vtipná a propracovaná sama o sobě, všechny charaktery jsou unikátní a navíc dohromady tvořej krutej celek. Nejlepší ale je na tom samotná hudba. Dethalbum (2007) je prostě výborný. P.S. Dimmu Burger :DD ()

Reklama

Colour 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikajúca a (originálny) dabing geniálny, čo považujem za najväčšie a zároveň jediné plusy. Za pár dielov, ktoré som videla, som sa zasmiala veľmi málo. Väčšina vecí bola úsmevná, no to nestačí. Neustále omieľanie krvi, brutality, vraždy, smrti a ničenia neprišlo ani trochu vtipné. Akési Happy Tree Friends v metalovom prevedení. 50% ()

kuxik009 

všechny recenze uživatele

Jako metalista jsem měl prakticky povinost se na tento seriál podívat. Písně jsou skvělé, hodně se mi líbí zapojení slavných osobností do dabingu (Mark Hammil, Angela Gossow,...). I když je pravda, že některé epizody by si zasloužily poněkud lepší konec, a ne jen 10 vteřin před koncem to vyřešit nereálnou smrtí zloducha. Jinak to je ale vážně všechno promyšlené do detailů, hlavně děj posledních epizod. Už se nemůžu dočkat, až shlédnu The Doomstar Requiem. 4/5 ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • V první epizodě "The Curse of Dethklok" zazní hláška: "ustřelil si hlavu a vytvořil skvělej obal desky" to je narážka na Deada, zpěváka Mayhem, který si vystřelil mozek z hlavy. Jeho mrtvola byla vyfotografována kytaristou Euronymem a použita pro obal bootlegu. (liquido26)
  • Skuteční Dethklok vydali také desku - Dethalbum (2007) a druhá deska Dethalbum II je plánovaná na podzim 2009. (liquido26)
  • V epizodě „Dethclown“ hraje Toki hru“ Dance Dance Revolution“. V epizodě „Dethkids“ je zase možné zahlédnout kytaru ke hře „Guitar Hero“, na jejímž soundtracku se objevila i skladba „Thunderhorse“. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama