Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (270)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Mysleli jste si, že dám něco jiného než pět hvězd? Tak jste asi zešíleli. Naprosto bombastický závěr kultu zvaný SG který mě provází již nějakých 11 let. Celý film se nese ve znamení nostalgie a té skvělé atmošky, která seriálem hýbala první sezony. Potěší cameo všech goauldů - Nirrti, Yu, Zipacny, Camuluse či Cronose, ale hlavně APOPHISE a také gen. Hammonda!! Celý film příjemně odsýpá, padají opět fantastické hlášky, chemie všech cvrká jak za nejlepších dob. Vala je zatraceně sexy mrcha a Baal se trochu polidštil (přeci jen žil pár let na Zemi, tak ví, co život na ní přináší za radosti). Ale přeci, je z toho cítit takové to, no prostě konec přátelé, už nic nebude.... ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

očékával jsem taky o dost silnější příběh..námět založenej na cestování v čase mě zrovna dvakrát nenadchnul, ale nakonec to zachránil způsop, jak cestování do dob minulých funguje a že je založen na principu, díky kterému už se ve stargate pár takových skoků objevilo. Stejně tak bylo dobrý, jak Martin Wood zamíchal s postavama a stím, jak by to mohlo být, kdyby žádná stargate neexistovala. Provedení bylo takový, jak se na sg sluší, ale scén při kterejch bych ani nedejchal nebylo zas tolik, jak sem u mýho oblíbenýho seriálu zvyklej. Víc "sci- fi" scén a lepší příběh a kdybych neměl pocit jako bych koukal na jeden z dalších dílů sg-1, tak bych dal plnej počet.. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Možná pěkné scifi zasazené bohužel do příšerně zdeformovaného světa. Kdeže jsou pocity beznaděje z božsky stylizovaných nepřátel, se kterýma se domluví pouze odborník na lingvistiku a historii. Celý seriál šel každou epizodou do háje, ale Návrat nabízí aspoň pár zajímavých myšlenek. Celkem mě těšil i návrat všech postav, ale stupidnosti tohoto světa vyšší hodnocení prostě nedovolí. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +je tu kompletní sestava herců, poutavý příběh, hlášky, akce, efekty, vše do sebe opět krásně zapadá -kdyby se na to uvolnilo ještě víc peněz, mohlo to být naprosto velkolepé/// Dlouho očekávané završení desetiletého putování s tímto seriálem nemohlo dopadnou lépe. Tvůrci vymysleli dostatečně silný příběh, který mohl vydat na celý film. Dostali do něj všechny známé a důležité postavy včetně těch záporných a přichystali nám pěkně horké chvilky ve kterých si divák uvědomí jak málo stačí a může být vše ztraceno. Jediným smutným okamžikem je ten fakt, že už je to opravdu naposledy./// Celkem 90%/// Podruhé viděno v TV 20.3.2013 ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Heh, opět jsem jako u Ark Of Truth čekal víc, než se mi dostalo, ale jako rozlučkový film je to příjemná podívaná. Větší či menší cameo tu mají skoro všechny důležité postavy ze seriálu, a RDA si u tu chvilku, co je na plátně, vždy ukradne pro sebe. Trochu více akce by nebylo na škodu, teda ne, že by finální přestřelka nebyla fajn, ale vrcholem filmu je let stíhaček. Přesto těch 8 let se seriálem bylo moc prima. Bude mi to chybět. :-( ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Kukuřice, kterou zmiňuje Mitchell (Ben Browder) při výslechu, se nazývá kassa a v seriálu je na některých planetách užívána jako droga. Je to narážka na 16. epizodu 9. série "Narušená síť" seriálu Hvězdná brána (od r. 1997). (Franta)
  • Producent a scenárista všech tří seriálů, Brad Wright, se ve filmu objeví jako pilot F15. (Guilemot)
  • Snímek si vysloužil zápis do „Guinnesovi knihy rekordů“ jako nejseverněji natáčený snímek. (Terva)

Reklama

Reklama