Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (270)

reqiuem 

všechny recenze uživatele

očékával jsem taky o dost silnější příběh..námět založenej na cestování v čase mě zrovna dvakrát nenadchnul, ale nakonec to zachránil způsop, jak cestování do dob minulých funguje a že je založen na principu, díky kterému už se ve stargate pár takových skoků objevilo. Stejně tak bylo dobrý, jak Martin Wood zamíchal s postavama a stím, jak by to mohlo být, kdyby žádná stargate neexistovala. Provedení bylo takový, jak se na sg sluší, ale scén při kterejch bych ani nedejchal nebylo zas tolik, jak sem u mýho oblíbenýho seriálu zvyklej. Víc "sci- fi" scén a lepší příběh a kdybych neměl pocit jako bych koukal na jeden z dalších dílů sg-1, tak bych dal plnej počet.. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl po1., sice jsem nevěděl (nebo to zapoměl) že jde o konec celého seriálu, což však neumenšuje můj zážitek. Protože...na rozdíl od některých komentářů, já naopak časovky miluju a tady se to povedlo. Sice, mohlo to být lepší (a tudíž na plný počet) ale i tak jsem spokojen a aspoň 1/rok si to rád pustím. Seriál jako celek sice nemám (až na 200.díl) ale toto jsem si nechal a nikdy toho nelitoval. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z nejlepších video-filmů, jaký je možné vidět. A vlastně nejlepší Stargate, která si pohrává se sobě vlastním námětem "cestování paralelními světy ( i když jsem se občas ztrácel a některé věci mi zůstaly neobjasněny ). Dalším obrovským plusem je tom, že v Návratu jsou všechny důležité a hlavní postavy, které se objevily i v předešlých deseti sezónách seriálu. Ovšem mne nejvíce potěšil Richard Dean Anderson, jehož úloha mohla být určitě větší, ale to nevadí ;-) Zkrátka a dobře bavil jsem se, a při leteckém souboji nevěřícně civěl. Tento snímek by měl být věnovaný Donu S.Davisovi, jehož role generála George Hammonda patřila mezi jeho poslední! ***** ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Sam má dlouhé vlasy, Jack jaksi přibral, ale jinak je to ta stará dobrá parta. Řekl bych, že toto rozuzlení celého seriálu je mírně lepší než zúčtování s Orii (film: Hvězdná brána: Archa pravdy). Mohu zde ocenit výbornou zápletku, která je ke konci bohužel až moc uspěchaná. Líbila by se mi zde stopáž klidně i přes dvě hodiny. Krom uspěchaného konce nemám co vytknout a když běželi titulky, chytla se mě taková nostalgie, že už jsem vše viděl z původního seriálu + filmy. Nicméně leží přede mnou další výzva jménem: Hvězdná brána Atlantida. Mimochodem samozřejmě doporučuji. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +je tu kompletní sestava herců, poutavý příběh, hlášky, akce, efekty, vše do sebe opět krásně zapadá -kdyby se na to uvolnilo ještě víc peněz, mohlo to být naprosto velkolepé/// Dlouho očekávané završení desetiletého putování s tímto seriálem nemohlo dopadnou lépe. Tvůrci vymysleli dostatečně silný příběh, který mohl vydat na celý film. Dostali do něj všechny známé a důležité postavy včetně těch záporných a přichystali nám pěkně horké chvilky ve kterých si divák uvědomí jak málo stačí a může být vše ztraceno. Jediným smutným okamžikem je ten fakt, že už je to opravdu naposledy./// Celkem 90%/// Podruhé viděno v TV 20.3.2013 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Producent a scenárista všech tří seriálů, Brad Wright, se ve filmu objeví jako pilot F15. (Guilemot)
  • Dr. Jackson (Michael Shanks) se filmu zmíní, že syn O'Neilla zemřel před 11 lety (tedy v roce 1997). V původním seriálu to ale bylo v roce 1996. (Guilemot)
  • Snímek získal cenu High-Def Disc 2008 v kategorii Best ontheatrical Blu-ray. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno