Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Tento animáč mě opravdu zaujal - náhodně jsem pustila v pozdních nočních hodinách ČT1 a nemohla jsem oči spustit z týhle komedie... Hrozně se mi líbily všechny ty postavičky, scénář. Bylo to vtipné a milé zároveň. Každopádně mě naprosto znechutil český dabing a čekala jsem, že tady na čsfd si přečtu negativní komenty právě ohledně dabingu... Každopádně to bylo úplně naopak! Snad každej tu píše, jak ten dabing byl dokonalej, mám pocit, že jste snad museli vidět jinej film. Dala bych i těch pět hvězdiček, ale prostě nemůžu, právě kvůli tomu dabingu! ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Komentář bude vyjímečně projednou hojně využívat sprostých slov. Není proto určen pro děti ani citlivější povahy.. Terkel MÁ problém. Hlavně s tim že je to kretén. Vylízaný pako, co jenom žaluje. Všechno moc prožívá. Kdyby šel dát radši do huby fotrovi. Neuvědomuje si základní věci jakože když si nedá svejch osm, chytí Antrax a začne se zmenšovat až z něj zbyde jenom krabička od sirek ani že mokré dřevo přenáší Sars. Vždyť on je schopnej díky alergii na zkažené mléko dostat i cirhózu.. achjo. Postavit se někomu? Pche! To on radši pošle do prdele tu tlustou krávu ze třídy. Ona vyskočí z okna. Noa?! Je to zvrhlej vrah pavoučků. Nit bych na něm nenechal suchou.. Umělecké využití sprostých slov hladilo duši. Hluboké poselství krásně degradováno masakrálním způsobem. Di se vopíchat. Si šerednej jak prdel a tvoje matka za bůra mrdá. Tenhle film je uvěřitelná bomba ()

Reklama

T-pack 

všechny recenze uživatele

Kdyby všude nepsali, že je to parafráze na South Park, možná bych si to užil víc... nebo se na to nikdy nepodíval. Ale chci předznamenat, že se South Parkem to má hodně málo společného. Že je to o dětech, co mluví sprostě a taky se tam zpívá. Jinak je to úplně jiný snímek s úplně jiným (jestli vůbec nějakým) záměrem. Animace byla otřesná, ale něco mi říká, že snad schválně. Je pravda, že tohle u South Parku prochází, tady ale těžko. Takže jednu hvězdičku se skřípěním zubů za Jasona. Chvíli jsem přemýšlel i o druhé, za freestyle napsaný Adamem Svatošem a.k.a. Katem, ale s tím mají dánští tvůrci těžko něco společného. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

od tohoto animáku jsem čekal o dost víc, už jen kvůli proklamovanému srovnání se South Parkem - tomu však Terkel nesahá ani po kotníky ať už se zábavnosti, muzikálních čísel, vulgárních hlášek, brutality či sympatičnosti postav týče. Měl jsem co dělat, abych udržel pozornost i těch 70 minut co film má... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem šla ráno do práce, jsem přemýšlela, kolik tomu nasázím, protože už jsem to včera večer nestihla... Pak jsem se zamýšlela nad tím, co mě dnes čeká a když jsem se z těch libých myšlenek pokaždé nechala vytrhnout nějakou písničkou z příběhu, měla jsem náhle jasno, VenDulin objevila svoje guilty pleasure... chichi, dokonalé, aneb jak by řekli Terkel s Jasonem, hustý! Se stylem animace nemám problém, s předvídavostí taky ne, jen bych fakt nechtěla být mladší ségrou tohoto nevyváženého týpka, jau! Co mě úžasně potěšilo, byl český dabing s Markem Ebenem v čele, chtěla bych se zúčastnit nahrávání ve studiu třeba byť jen jako malá muška na zdi... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • Herečka v hororu, na který se koukají Terkel s Jasonem v 17. minutě filmu, je ta samá, kterou lze vidět na zadní straně novin, které čte Terkelův otec v 15. minutě. (kukkik)
  • Doris je v českém dabingu přirovnána k postavě z filmu Metráček (1971). (Duoscop)
  • Jednomu z dvojice chlapců šikanujících Terkela se neustále dolní konec kravaty spájí s jeho tělem (Tom_Lachtan)

Reklama

Reklama