Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem šla ráno do práce, jsem přemýšlela, kolik tomu nasázím, protože už jsem to včera večer nestihla... Pak jsem se zamýšlela nad tím, co mě dnes čeká a když jsem se z těch libých myšlenek pokaždé nechala vytrhnout nějakou písničkou z příběhu, měla jsem náhle jasno, VenDulin objevila svoje guilty pleasure... chichi, dokonalé, aneb jak by řekli Terkel s Jasonem, hustý! Se stylem animace nemám problém, s předvídavostí taky ne, jen bych fakt nechtěla být mladší ségrou tohoto nevyváženého týpka, jau! Co mě úžasně potěšilo, byl český dabing s Markem Ebenem v čele, chtěla bych se zúčastnit nahrávání ve studiu třeba byť jen jako malá muška na zdi... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nebylo tak vostry, jak jsem cekal, ale na druhou stranu se to precejen lisi od tradicnich animaku, kde se poucuje, tady zadna pointa ve stylu musime se mit radi a podobne neni. Trosku me tam rozciloval ten vlezlej vypravec, kuli nemu byl film zbytecne dlouhej, protoze i na tech 75 minut tu je dost slabej scenar. Nicmene animace je cool, vsechny postavy tu sou naprosty dementi, takze jsou vtipny, akorat Terkel mi lez na nervy, pac to byl takovej pochcanek. A nejvostrejsi je strejda a jeho hyper vostra pisnicka o tom, jak pomahal malymu klukovi. Celkove pisnicek tu je dost a jedna lepsi nez druha. Jinak sem tam tu kapka krve ucakne, sem tam tu je naka solidni hlaska a sem tam naka sprostarna, ne nic extra drsnyho, ale pobavi to. A zaverecna pointa byla sice predvidatelna, ale pobavila. Sice jsem se docela slusne bavil, ale na vic jak 3* to neni. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Komentář bude vyjímečně projednou hojně využívat sprostých slov. Není proto určen pro děti ani citlivější povahy.. Terkel MÁ problém. Hlavně s tim že je to kretén. Vylízaný pako, co jenom žaluje. Všechno moc prožívá. Kdyby šel dát radši do huby fotrovi. Neuvědomuje si základní věci jakože když si nedá svejch osm, chytí Antrax a začne se zmenšovat až z něj zbyde jenom krabička od sirek ani že mokré dřevo přenáší Sars. Vždyť on je schopnej díky alergii na zkažené mléko dostat i cirhózu.. achjo. Postavit se někomu? Pche! To on radši pošle do prdele tu tlustou krávu ze třídy. Ona vyskočí z okna. Noa?! Je to zvrhlej vrah pavoučků. Nit bych na něm nenechal suchou.. Umělecké využití sprostých slov hladilo duši. Hluboké poselství krásně degradováno masakrálním způsobem. Di se vopíchat. Si šerednej jak prdel a tvoje matka za bůra mrdá. Tenhle film je uvěřitelná bomba ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Fantastický nápad, já se bavil od začátku až do konce. Tolik barevných nápadů. Pro jednou tahle animace nevadí, protože dodává na důraz humoru v téhle komedii. Oceňuji hlavně to, že jsem se u mnoha scén skvěle pobavil. A je to jedna z komedií na které je možné koukat často a ne že po jednom shlédnutí pobaví, ale pak se na to nedá dívat. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Animace 4/10/// +ty kokso, valím bulvy, tohle by opravdu neměli vidět děti, výborný český dabing, včetně zpěvu, černý humor, hlášky a krev na všude stříká -hodně slabá animace a neříkejte, že to byl záměr/// Tak tento počin se dá hodnotit buď dvěma nebo čtyřmi hvězdičkami. Já bych se nejraději přiklonil k tomu lepšímu hodnocení. Protože když se oprostím od slabé animace na kterou jsem si po čase stejně zvykl a nedělal mi problém, tak je to hustej nářez. Tohle tady v animovaný podobě ještě nebylo. Jaká že je přístupnost? 15 a výš? Děti by tímto filmem utrpěli duševní a psychickou újmu ale já se dost dobře bavil./// Celkem 69%/// ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • První kompletně počítačově animovaný dánský film. (HappySmile)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama