Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $11,175,164Tržby Celosvetovo $29,167,230Tržby za predaj DVD v USA $5,219,745 //počet predaných kusov 311,167║ nápad na film dobrý ale s tak nefunkčným obsadeným až des, škoda /40%/ ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Gondryho celovečerák. Byl jsem nadšený z Věčného svitu i Nauky o snech pro jejich hravost a vtipnost, ale Be Kind, Rewind zejména v první polovině není legrační vůbec (a to mám pro Jacka Blacka normálně slabost), v té druhé je to o trochu lepší, ale funguje spíš jako doják o lidské soudržnosti (ble) a tak... Ten skvělý (byť dost zastaralý - kdo si v roce 2008 ještě půjčuje VHSky?) ústřední námět si zasloužil lepší zpracování. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak já sám nevím. Těšil jsem se na tento film moc. Mos Def a Jack Black ve filmu od Gondryho? Paráda, říkal jsem si. Ale ono to není tak úplně pravda. Ano, je tu několik geniálních scén, které se většinou odehrávají při "švédování" originálních filmů, ale celý film mi přišel takový milý, ale vesměs nijaký. Takže čisté tři hvězdy... ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem z žádného filmu nebyla tak rozpolcená - na jedné straně vyložená kravina a druhé straně naprosto geniální vizuální dílko. Asi největší chybou je ohromné množství vizí a nápadů, které nejsou dotaženy a kterých je až moc a možná je ten celý film ušit trošku horkou jehlou - prostě je to dost "přešvédované". Jinak každopádně M. Gondry není žádný režisér - řemeslník, ale Umělec - pábitel. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak tu na sebe narážejí dva světy - jedni skutečně řeší "objektivní kvality" a druzí se do filmu prostě položí a jen se přiblble usmívají. A je to takový ten niterní smích, kdy vás přepadne melancholie. Z časů, co bývaly. Plných nadšení z toho, že se ty obrázky hýbou a dokážo mít duši. A pokud ten rozdíl vnímám, asi není co řešit, jsem s těmi druhými. Největší doják poslední sezóny a spolu s Životem v oblouznění v čele pelotonu mého soukromého žebříčku "pocta filmu". ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Na oficiálnej stránke filmu sa môžu návštevníci zúčastniť v zošvédovaní (spočíva v pridaní vlastnej tváre na obal filmu). (Mihail123)
  • Režisér trval na obsazení obyvatel městečka Passaic v New Jersey jako komparz. (Dreadd)
  • Osobitá verze písně „Ghostbusters Theme“ vznikla proto, že tvůrci neměli práva na originální skladbu. (Dreadd)

Reklama

Reklama