Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

dobytek 

všechny recenze uživatele

To jsem zase šlápnul pořádně vedle. Podle traileru a obsahu, co jsem si zde přečet, jsem očekával nějakou totálně ujetou komedii. Jack Black opět hraje pošuka a ze začátku mě dokázal občas i rozesmát, ale potom dlouho, dlouho nic. Až někde uprostřed se zase našlo pár vtipnejch scének z natáčení (z toho právě většinu uvidíte v traileru), ale posledních cca 30 minut už jsem se akorát ukrutně nudil a čekal na nějaký rozuzlení, který ani nepřišlo. Prostě hlavní hrdinové s pomocí známejch a kamarádů natočej nějakou kravinu o jakymsi tlouštíkovi, pak to promítaj a na ulici stojí asi 1000 lidí, všichni jsou z toho na větvi a najednou konec. Z filmu jsem hodně rozpačitej. Docela dobrej nápad, občas nějaká povedená scéna, ale za těch 100 minut jsem se zasmál dohromady asi tak 5×. Docela mě zaráží, jaký má tady film hodnocení. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Filmy Michela Gondryho mají své osobité kouzlo. Be Kind Rewind k nim zapadl jako videokazeta do přehrávače. Film z 80% usrkává z poháru originality. Je skutečně hravý a disponuje zábavnou nápaditostí. Skvělou volbou byl Jack Black, ten je živější, akčnější a dynamičtější než sportovec nabombený erytropoetinem. Hned první imitovaný snímek - Ghostbusters - mě svým pojetím (částečně i díky kultovní Ghostbusters Theme od Raye Parkera Jr.) prostě totálně dostal. Ale RoboCop je taky geniální, všechno hýří nápady. Patnáct dvacet minut před koncem však již číše jedinečnosti zeje prázdnotou a ve vzduchu zůstal pouze odér z lahodného moku. Závěr upadl do klišovitých luhů a sentimentálních hájů. Škoda. Přesto působivé a vězte, že svoje vhsky plný starých dobrých akčních filmů bych za nablejskaný dývka nikdy nevyměnil... 20 miliónů dolarů(rozpočet)/28 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

Smok 

všechny recenze uživatele

Zrejme som film nesledoval v doststočne nostalgickom rozpoločení, ale prišiel mi viac ako zvláštny a dosť uletený. To by vlastne nebolo až tak najhoršie ako tá príšerná nuda, ktorou som (až na pár hlášok) trpel počas celého filmu. Sci-fi komédie asi pre mňa nie sú to pravé orechové. Neviem, možno tomu dám ešte raz šancu, zatiaľ len za 2. Sorry Mr. Black. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ááá, máme tu další zmizelý komentář. No nic, k Prosíme, přetočte si ho napíšu znovu a rád. Ten původní zněl ve zkratce nějak takhle: Film mě od samého začátku neskutečně bavil a zhruba v polovině jsem už byl skálopevně přesvědčený o tom, že mu udělím čtyři hvězdy. Ovšem konec, který je doopravdy krásný a dojemný takovým způsobem, jakého je schopný dosáhnout snad jen Gondry, mě přesvědčil o hvězdě páté. Toť vše. A opovažte se mi to zase smazat. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film. Trpko dramaticky komediálny z nádherným sountrackom, neuveriteľnou ideou a z celkom pekným príbehom, ktorý upúta. Mos Def a Jack Black vytvorili výbornú dvojicu. A posledných 5minút ma dojalo. Režisérsky a scenáristický nápad spraviť posledné scény ,,potichu" s krásnou hudbou v pozadí, bez akéhokoľvek slovíčka a predsa všetci pochopia, čo by v príbehu nasledovalo. 80% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Osobitá verze písně „Ghostbusters Theme“ vznikla proto, že tvůrci neměli práva na originální skladbu. (Dreadd)

Reklama

Reklama