Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Otřesný casting, příběhově se jedná o jakýsi pokus o návrat K původním dílům, ve kterých šlo vždy o to nahnat nějakou tu souložící mládež na víkendový pobyt k jednomu slavnému jezeru:) Malinko se začíná vracet nahota, naopak stále není zobrazeno násilí. Účet je tentokráte 16 kousků. Dosud největší slabota. 20% PS: Jason vypadá jako rocková hvězda. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si říkal, že tento díl je průměrný. Jenže to není pravda už kvůli faktu, že právě zde se zrodil ten pravý Jason v podání Hoddera. Proč? Na něm šlo hned vidět, jak Jason ožil a ve vraždách se opravdu vyžíval. Předešlí Jasonové vždy vraždili i pohybovali se pomalu, jakoby až rozvážně. Ale Kane ne, ten je rychlý a brutální. Opravdu je ten rozdíl poznat, tomu věřte. Jinak tento díl měl zajímavou zápletku, dívka, která ovládá telekinezi, byla Jasonovi vcelku obstojným protivníkem. Škoda, že po tomhle dílu začala série klesat s kvalitou dolů, hodně dolů… 80 %. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Výbornej díl. Crystal Lake má stále ten správný feeling, i když se nepodíváme do kempu, ale do chatové oblasti. Jason je tady supercool, masivní zombiestroj na zabíjení. Telekinezí disponující dívka mě taky bavila, souboj s Jasonem byl správně epický. Nebýt cenzurních zásahů shora, mohlo to být dokonalý. Po shlédnutí workprintu, mně spadla brada, tady zas střihačské nůžky řádily a způsobily nám, fanouškům nevratné škody. Vystříhaný materiál totiž obsahuje scény, u kterých každý gorehound vrní blahem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se klidně mohlo jmenovat Jason Vs Carrie! Jinými slovy Kane Hodder nastoupivší na scénu je super, ale celej ten nápad s tou telekinezí mi přišel strašně debilní. Vraždy moc hodnotit nebudu, protože jsem viděl tu sestříhanou verzi, ale myslím si, že ani brutálnější mordy by nezměnili nic na faktu, že ten rádoby hrozně cool nápad mi prostě totálně nesednul. Z ofiko série (devítku do ní nepočítám) pro mě nejslabší díl.40% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě asi nejhorší díl , spolu Jason X. Příběh samotný osobě není špatný, Jason oživne díky schonostem jisté dívky. A vraždí co taky jinýho, když nic víc neumí, jenže vraždy jsou trapný a vůbec není nic vidět jen náznak. Jasonovo oběti, jsou nesympatický a je okamžitě jasný, že je nemůže čekat nic jínýho než smrt. Napětí je rovněž téměř nulový. Tenhle díl je prostě nepovedený. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Výroba filmu začala v říjnu 1987, samotné natáčení pak probíhalo od ledna do března roku 1988. Film byl hotový jen pár dní před květnovou premiérou. Natáčelo se v Alabamě a Kalifornii. (gogos)
  • Film měl původně být o boji Jasona (Kane Hodder) a Freddyho Kruegera (Robert Englund) ze série Noční můra z Elm Street. Na sérii Pátek třináctého ale vlastnil práva Paramount a na Noční můru v Elm Street zase New Line Cinema. Mezi oběma studii tak docházelo k neshodám. Zvláště ohledně toho, která ze dvou postav by měla vyhrát. Nápad se nakonec uskutečnil o řadu let později ve filmu Freddy vs. Jason (2003) - poté, co práva na postavu Jasona převzala New Line Cinema. (LION-MR.T)
  • Náklady na výrobu činily 4 miliony dolarů. Film byl nasazen do 1 796 kin a za první promítací víkend v USA utržil 8 245 038 amerických dolarů. Celosvětové tržby byly 19 170 001 dolarů. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama