Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Po predošlej časti značný kvalitatívny prepad a tá vec s telekinéziou je odfláknutá. Väčšine ľudí vadí už tá myšlienka, mne presne naopak, len keby to bolo inak natočené. A koniec je strašne tupý. Inak celkom dobrá časť a spacák považujem spolu s harpúnou (či čo to bolo) zo štyrky za najlepšiu Jasonovu vraždu. PS: Snáď ma tunajší hororfans nebudú chcieť lynčovať, ale skrátka absolútne nechápem, prečo sa Kane Hodder stal tak slávnym. Okrem Piatkov (a camea v Monster) nehral nikdy v ničom poriadnom a v tých Piatkoch ho predsa vôbec nie je vidieť. On neni Robert Englund; on je len 130 kilová kopa mäsa, ktorá sa dokáže pohybovať a sekať puberťákov. Má na sebe masku a pod ňou druhú masku. Nedokážem nájsť (povedzme) tri rozdiely medzi ním a C.J. Grahamom, čo ho hral v šestke. Ale budiž. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se klidně mohlo jmenovat Jason Vs Carrie! Jinými slovy Kane Hodder nastoupivší na scénu je super, ale celej ten nápad s tou telekinezí mi přišel strašně debilní. Vraždy moc hodnotit nebudu, protože jsem viděl tu sestříhanou verzi, ale myslím si, že ani brutálnější mordy by nezměnili nic na faktu, že ten rádoby hrozně cool nápad mi prostě totálně nesednul. Z ofiko série (devítku do ní nepočítám) pro mě nejslabší díl.40% ()

Reklama

WolfR 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že je to zase takové špatné. Sedmý díl série, kde se jen zabíjí? No tak, to už nemůže být dobré. Zábava na bodu mrazu, atmosféra taktéž, scénář tupý. Bylo by to celé tak na odpad. Ale, je tu jedno velké ale, tohle ještě není nic v porovnání s tím, co přišlo po tomto díle, proto 1 hvězda. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Po šiestej, vydarenej a nesmierne zábavnej časti, sa nám séria vrátila do stereotypnej a rutinnej sračkovosti. Kvázi kreatívna vsuvka ohľadom telekineticky obdarenej dievčiny je skôr na príťaž a celému dielu vôbec nepomáha. Na Jasona sa síce dobre pozerá, ale postupom času sa vkráda nuda a pocit, že toto tu už predsa bolo.. a postavy sú tentokrát naozaj nesympatické, všetci do jedného... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Otřesný casting, příběhově se jedná o jakýsi pokus o návrat K původním dílům, ve kterých šlo vždy o to nahnat nějakou tu souložící mládež na víkendový pobyt k jednomu slavnému jezeru:) Malinko se začíná vracet nahota, naopak stále není zobrazeno násilí. Účet je tentokráte 16 kousků. Dosud největší slabota. 20% PS: Jason vypadá jako rocková hvězda. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Kane Hodder (Jason) je také kaskadér. Proto se nenechal žádným ve filmu zastupovat a všechny nebezpečné scény (i tu s ohněm) zahrál úplně sám. (LION-MR.T)
  • Výroba filmu začala v říjnu 1987, samotné natáčení pak probíhalo od ledna do března roku 1988. Film byl hotový jen pár dní před květnovou premiérou. Natáčelo se v Alabamě a Kalifornii. (gogos)
  • Náklady na výrobu činily 4 miliony dolarů. Film byl nasazen do 1 796 kin a za první promítací víkend v USA utržil 8 245 038 amerických dolarů. Celosvětové tržby byly 19 170 001 dolarů. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama