Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

obitus 

všechny recenze uživatele

Nová krev měla být původně corssoverem mezi Jasonem a Freddym, bohužel kvůli neschopnosti Paramountu a New Line k němu nedošlo. Místo kotelníka tak narychlo nastoupila dívka se schopnostmi ne nepodobnými Carrie, aby se okamžitě stala největší slabinou filmu. Samotný Jason funguje na výbornou, ale létající nábytek mi k němu příliš nesedí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Otřesný casting, příběhově se jedná o jakýsi pokus o návrat K původním dílům, ve kterých šlo vždy o to nahnat nějakou tu souložící mládež na víkendový pobyt k jednomu slavnému jezeru:) Malinko se začíná vracet nahota, naopak stále není zobrazeno násilí. Účet je tentokráte 16 kousků. Dosud největší slabota. 20% PS: Jason vypadá jako rocková hvězda. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Eddie, kam deš?" ,,Dát si studenou sprchu, mám rande s mýdlem." Mix Jasona a Carrie, kdy ovšem hlavní hrdinka postrádá její charisma. Jeden vlastně ani nečeká nic převratného, jelikož jasnou náplní každého Pátku je masakr nebohé (především) mládeže. A tak prostě jen čekáte, v jakém pořadí a jak kdo zahyne. Vizuálně jsou nejhezčí scény s oběma domy ponořenými do tmy. Zlověstný šepot a blížící se bouře dávají tušit masakrální finále. Bohužel jsem viděl zcenzurovanou verzi, kde většina vražd je sestřihaných. Ne že by o krvavé efekty byla nouze, ale střihy jsou jasně znát. Také nahoty, typické pro tuhle sérii, ubylo. Schematický scénář mnohé scény opakuje (samota, jezero, koupání, bouře, noční masakr), což jistě fanoušek očekává. Jen tentokrát mi vše přišlo bez nápadu a telekinetička nejenže film nevylepšila, ale byla celou dobu spíše tele než kinetička. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nejsmutněji zabitý potenciál,který jsem kdy viděl.Příběh silný,napínavý,zapojení mystery geniální.I herci skvělí,bohužel po 6 úspěšných ( pro mě stále nepochopitelně ) krvavých,ale tupých béček,dostal režisér do rukou dost možná nejzajímavější scénář o Jasonovi,mohl vzniknout nejlepší díl série,ale producenti ovšem zaveleli tak!je čas na změnu,po vší tý krvi bude jason killovat ve vteřinových intervalech,s minimálním náznakem brutality,nedej bože aby nevystříkla krev....ježiš jenom to ne!a já nechápavě kroutím hlavou jak producentské rozhodnutí udělit tomuhle dílu ( jako jedinnému ) přístupnost pg-13.Můžete si potřást rukama,já bych vám je nejradší utrhl a omlátil o hlavu,protože jste zabili nejnadějnější díl série.Kreténi. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Konečně, konečně!!!! 7. díl začíná přesně tam, kde skončil předchozí. Jason se vrací ze záhrobí aby si oživil paměť, jak že se vlastně zabijí a ono mu to jde pořád hezky od ruky. Skvělé gore v Uncut verzi, kde mačeta míří rovnou do ksichtů a je to hezky vidět. Naproti tomu, skvělá Jasonova soupeřka, která si s ním na konci hezky, telekineticky zatančí. Nadšení. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)
  • Náklady na výrobu činily 4 miliony dolarů. Film byl nasazen do 1 796 kin a za první promítací víkend v USA utržil 8 245 038 amerických dolarů. Celosvětové tržby byly 19 170 001 dolarů. (LION-MR.T)
  • V jedné scéně vidí Tina (Lar Park-Lincoln), jak Jason (Kane Hodder) zabije Michaela (William Butler) tím, že jej probodne železným oštěpem, přičemž při vytažení oštěpu je na zbrani patrná krev. Hned v dalším záběru však na oštěpu žádná krev není. (oje)

Reklama

Reklama