Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Arehanah 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, Brittany měla talent a navíc byla nádherná. Sdílet domácnost s gayem (nejlepším kamarádem) není od věci. Zábavy je dost a člověk se nenudí. Herci hrají výborně a příběh zaujme. "Pokud zná někdo důvod k tomu, aby sňatek nebyl uzavřen, ať promluví nebo ať mlčí navždy" ....."Nejsem gay"..."Cože, prosím?"..."Nejsem gay"...."Tak to máte oba štěstí!" :-) ()

bubun 

všechny recenze uživatele

I ta hodina a půl je na tenhle film příliš. Celé se to nese v úporné snaze o lehkost vtipu, ale zbývá bohužel pouze ta úpornost. Dialogy jsou našroubované, nepřirozené (stejně jako některé postavy, viz. ta hrůzná ženština, kterou hraje Catherine Tate) a zápletka velmi předvídatelná. Jedna hvězdička za zaznění části skladby Macho Man od Village People a vizuální doprovod. Poznámka: při sekvencích typu tančení tanga mám chuť vždy někam zalézt a nehlásit se k lidskému plemeni. Bohužel jsou podobné fraškovitě muzikálové vsuvky dost často součástí filmů - a nemusí jít zrovna o romantické filmy, komedie, nebo "romantické komedie". ()

Reklama

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Trochu si vybavuju, že jsem tenhle film před několika lety viděla a líbil se mi, hodně. Když jsem ho teď viděla znovu, nejsem si úplně jistá proč. Není to nejhorší film, ale hodně velká splácanina a spoustu scén a dialogů je přeafektovaných a neuvěřitelných. Průměr. Ale na druhou stranu má jistou atmosféru a kapku upřímnosti. A Jacks se mi líbila :) ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Eklektická zmeska romantických filmov (Ranajky u Tiffanyho, Nothing Hill...) Aj keď som očakávala prihlúplu komédiu - súdiac podla názvu...Love and Other Disaster mal nakoniec veľa prvkov, ktoré mám v romantických komédiách rada - ťažil z nadsázky, humoru a maximálne pozitívneho hudobného podmazu, do ktorého som sa zamilovala. Milé! ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Zřejmě jsem právě naléhavě potřebovala romantickou komedii založenou na nedorozuměních okolo sexuálního zaměření, něco jako doplněk stravy, protože mě překvapivě uvolnila (až na konečnou křečovitou úlitbu zámořskému divákovi), za což vděčím především Brittany Murphy, se šarmem jakési dobou zrychlené, avšak nestresující Audrey Hepburn. A vsadím se, že Santiago Cabrera je gay... :-) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama