Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Vlastně lehce stravitelná chuťovčička, kterou a by jste si ji užili musíte vnímat jen na půl. Sem tam nějaký ten telecí nápad pěkně sekne s nějakou postavou, ohrané triky sou snad na každém kroku, snímek je lehce předvídatelný, ale nic mu neubírá na krásné a veselé atmosféře. Brittany Murphy je dost dobrá šťabajzna a nelze od ní odtrhnout oči. Vyškrtal bych z toho ty momenty typu: ,,život není film!" - a vůbec všechny tyhle kecy a bylo by to v cajku. -5/10- ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Podle mého inteligentní, chytrá a hravá romantická komedie, která je v mnohá ohledech příjemně svá, svižná s obrovskou dávkou humoru a příjemné atmosféry. Nechápu tak nízké zdejší hodnocení, protože Láska a jiné pohromy se zdařile vyhýbají i některým typickým klišé romantických komedií, jejichž výskyt ve filmu povětšinou způsobuje nízká hodnocení. Pořádně přesvědčivých 80%. ()

Reklama

Eywa11 

všechny recenze uživatele

Strašne zlatá,vtipná a pohodová romanťárna. Presne sa hodiaca k mojej dnešnej ostanem v posteli a zožeriem celú zmrzlinu nálade. Em je úžas a Paolo je typický lámač srdcí s tými jeho krásnymi hnedými kukadlami a ešte krajšou osobnosťou :) No a na tom prdení niečo bude :D a tá báseň od Tallulah ... :D ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Mám velmi rozporuplné pocity. Během první poloviny jsem se nudil - nic moc se nedělo a neznal jsem herce. Nebýt krásné a moc roztomilé Brittany Murphy, asi bych to vypnul. Nicméně pak přišla klíčová zápletka, která slibovala, že se přece jen pobavím. A najendou to byl jiný film, měl spád, přišlo pár vtipnách dialogů, napětí před finálním vyvrcholením se stupňovalo a dočkal jsem se zábavy, kterou jsem očekával už od začátku. Konec netřeba prozrazovat, žánr mluví sám za sebe, ačkoliv přece jen byl trochu netradiční. Věřím, že milovníci romantických komedií si přijdou na své. Já jsem rád, že jsem objevil Brittany Murphy, nevím jak v jiných snímcích, ale tady zářila. **** 70% ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Snaha o zesměšňování žánrových klišé se musí tvůrcům přičíst k dobru, ovšem překročit jejich stín se jim stejně nepodařilo. Prostředí londýnských high-class gayů a jejich milostných potíží si příště taky nechám klidně ujít a Brittany Murphy ve spodním prádle to všechno zachránit nemůže. Místy solidní, místy nezáživně otravné a celkově podprůměrné. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama