Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Recenze (2)

wege 

všechny recenze uživatele

Víte, proč jsem si to pustil? Protože jsem slyšel nějaký podcast, kde o tom mluvili strašně dobře, pozitivně, jako o nějakém přelomu. Snažil jsem se to docenit dobou vzniku. Když to vzniklo, byl jsem na to už starý, o dost. Jsem na to starý i teď, o větší dost. Stejně se mi to v mnohém líbilo. I když to bylo někdy ubohé, dětinské, v jednotlivých dílech nevyrovnané, ale zároveň silné, a hlavně plné zajímavých postav. Třeba takové hovado, jaké hrál Nicholas Hoult jsem dlouho neviděl. Jenom nevím, jestli si někdy dám druhou sérii, bude se mi muset chtít. Překonávat ten generační rozdíl stojí nějaké síly, a hlavně mám na to čas? ()

Petufo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po trochu divném prvním dílu, který se věnuje otravnému Tonnymu, se to docela rozjede. Každý díl je primárně věnován jedné postavě, seriál příjemně graduje. Tato série a částečně druhá za něco stojí. Až na díl s Ruskem, který byl až příliš přitažený za vlasy. ()

Reklama

Zajímavosti (12)

  • Když všichni sedí a dívají se na televizi, tak přijde Chris (Joe Dempsie), kterému ostatní říkají, že poslíček jim nechce vydat pizzu, dokud nezaplatí. Jeden z nich však už drží krabice s pizzami. (Megalomaniac)

Reklama

Reklama