Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

První dvě série si zaslouží jasných 5 hvězdiček.. bohužel s nástupem nové partičky to jde hodně dolů. Vypadá to, že scénáristi byli prostě nuceni napsat nový příběh a vůbec se jim do toho nechtělo.. vrchol je právě ukončená pátá série, která je klasická a táhnoucí se vztahová nuda, bez jakékoliv invence a nebo zajímavého tématu... škoda potopeného potenciálu. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Veľmi vyspelý seriál o nie veľmi vyspelých ľuďoch. A tiež mám pocit, že je takmer nemožné, aby to rovnako dobre natočili Američania. Pochybujem, že by sa vedeli vyhnúť stupídnemu humoru, ktorý je u nich príznačný pre teenagerskú problematiku. Čiže 1:0 pre UK. A navyše, nová partia (ktorá prišla v 3. sérií) je rovnako kvalitná ako tá pôvodná. Teda neviem či rovnako. Možno menej, možno viac. Sú to iní ľudia, ale tiež veľmi zaujímavé osobnosti. A dokonca sú tu podstatne krajšie dievčatá. Takže tento nekompromisne odvážny ťah s výmenou kolektívu nie len že nič nepokazil, ale zaúčinkoval. Keď mal dokázať, že tváre, na ktoré sme si zvykli, nie sú jediným lákadlom pre fanúšikov, podarilo sa mu to v plnej miere. A je mi jedno, že dôvod možno pramenil z nedostatku inšpirácie tvorcov pre ďalšie motivácie postáv z pôvodnej generácie. Je mi to jedno, pretože it works! So záverom 4. série predsa však končím s týmto seriálom. Tretia partia by bola už možno trochu veľa. Aj keď som zaskočený zo zakončenia druhej generácie. Čakal som nejaké poriadne zadosťučinenie, po tom, čo sa stalo v predposlednej časti. Neviem, mám zmiešané pocity, ale v globále to bol výborný seriál. ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Takže první dvě série jsou divoké, drsné a až strašidelně a syrově realistické. A to je na tom právě to hlavní. Donutí vás to přemýšlet o životě, ale taky o naprostých blbostech. Je to taková "emoční dávka" :) za 5 hvězdiček No 3. serie je propadák ( tak možná 2 hvězdičky) ve čtvrté se to trochu zvedá (3*) a 5 a 6. už se zase celkem dají,(4*) ale stejně bych řekla, že na první dvě prostě nemá....Takže moje celkové hodnocení je sice 5 hvězdiček, ale je to především za ty první dvě série, které jsou naprosto bezkonkurenční. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

First. generation---) 1. séria=100%. Závislosť vypestovaná-ide sa ďalej!-nekonečné zimomriavky na konci a musím priznať, že toto nedokázal žiaden seriál!!!//////2.séria=95% ...Nenapadáju ma slová, ktorými by sa dalo toto () opísať...Chcem viacej!Second. generation----)3. séria=(80-85%). Ešte som nikdy neprešiel počas sledovania takou fázou, že z povodného nasratého dojmu som si ani neuvedomil, že sa mi to naozaj páči. Takže som celkom štastný, že to prvú generáciu neprzní (a celu dosavadnú znáčku) a ide si to vo vlastnej ceste. Pilót vobec nezaujal a možem byť iba štastný, že som pokračoval ďalej, pretože už v druhej časti sa to neskutočne nakopne a pokračuje v klasickej Skins extáze. A potenciál vidím stále vysoký.4. séria (rozpozerané) ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Skins se snaží být realističtější, naturalističtější a syrovější teen seriál, než jeho američtí kolegové. Samozřejmě tlačí na pilu stejně jako za mořem, jen opačným směrem. Zatímco ve většině amerických seriálů se nemluví spostě, neberou drogy a nesouloží (alespoň bez oblečení), tak ve skins prakticky nic jiného nevidíme. 1.série 80% - Zpočátku trochu nezvyk, po chvíli si tuhle bandu ale oblíbíte. 2. Série 70% - Lehký ale naštěstí nijak výrazný kvalitativní propad, uzavřeno se ctí. 3. Série 90% - Vyměnění celého castu kromě Effy byl výborný nápad. Nová parta se mi zdá lepší, navíc přinesla po slabší dvojce oživení, Emily rulez. 4. Série 60% - Těžký scénáristický kiks, z dříve sympatické Effy je totální smažka, díly jsou bez šťávy, navíc vražda jedné nejmenované postavy patří mezi největší wtf, co jsem v televizi viděl. Závěr slabý, celá sérka vyzní do ztracena. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Jalandra (Larissa Wilson) říká španělsky: ''Dentro de ocho meses Tendre un bebé.'' V titulcích je napsané: ''Za šest měsíců budu mít dítě.'' Má tam ale být osm měsíců. (GreatestFan)
  • Postava Effy (Kaya Scodelario) má v seriálu ze všech postav nejvíce ''svých'' epizod (pět a jeden dvojdíl v poslední sérii). Je to také postava, která vystupuje v nejvíce epizodách (dohromady ve 26). (GreatestFan)

Reklama

Reklama