Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

hhannie 

všechny recenze uživatele

Zkouknula jsem zatím jen první sérii, ale i přesto z tohoto seriálu nejsem tak nadšená jako ostatní..Hoult mi tu přijde naprosto odpudivý (skoro by se dalo říct, že se mi rolí zde dost zprotivil) a z ostatních herců mi není sympatický snad nikdo. Většina dílů se neskutečně táhne za účelem rozebrání života jednotlivých charakterů, a to je právě další věc, která mi vadí. Možná mě Skins nijak zvlášť nezaujali také z důvodu, že již nejsem teenager, proto nemám pro seriály tohoto typu pochopení.. :-) ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Představte si hromadu těch nejhorších a nejdrsnějších problémů a zážitků ze života teenagerů. Potom se podívejte na Skins a (pravděpodobně) zjistíte, že vaše představy byly jen zlomkem toho, co se děje hrdinům tohoto seriálu. Naprostá deprese a emocionální ždímačka. Velkou zásluhu na atmosféře má povedený soundtrack (který vyšel i na CD). Hudba zde totiž hraje velmi často a tak je zážitek ze sledování ještě sugestivnější. Ale abych z toho zase nedělal nejdepresivnější počin na světě: Skins mají i své příjemnější, vtipnější a milejší stránky - je to zkrátka jako na houpačce. Hodnocení sérií: První série byla nejlepší, a jednoznačně bych jí ohodnotil plným počtem. Druhá série byla velice povedeným pokračováním té první. Občas byl nějaký díl slabší, ale jako celek super. No a pak přišla série třetí. Obával jsem se, protože všichni na ni nadávají. Začátek třetí série mi přišel zvláštní. Žádná hlavní postava z dřívějších dílů tu není (jen Effy zůstala). Pár vedlejších postav tu však zbylo (učitelé, Pandora, rodiče...) Po čase jsem si začal zvykat na postavy a některé si docela oblíbil. Jen Cooka z hloubi duše nesnáším. Po pár dílech jsem se docela vžil do nového konceptu a nakonec jsem i této kritizované sérii propadl tak, jako těm předchozím. Uznávám, že třetí série je slabší a už to není to co bývalo, ale seriál tím zabitý rozhodně není. Třetí série je prostě jiná, počítal jsem s tím, smířil jsem se s tím a začal jsem si to užívat. Teď už se těším na 4. sérii. 4. série: Čtvrtá série se pro mě stala tou nejkatastrofálnější částí Skins. Koncept seriálu se změnil, každý díl se zabýval téměř striktně jen jednou postavou, takže propojení všech postav bylo takové nezajímavé a skoro úplně vynechané. Samotná náplň dílů byla povětšinou zcela nudná nebo přehnaná – zkrátka už vařili z vody – a co hůř, zápletky téměř vůbec nenutili ke sledování dalšího dílu. 5. série: Nová generace, nový seriál - horší seriál. Zkrátka, po několika dílech jsem sledování 5. série Skins prostě vzdal. Čeho je moc, toho je příliš. Skins svoje kouzlo ztratili už o jednu a půl série dřív. 6. série: Přesto, že jsem nedokoukal 5. sérii jsem s několikaročním odstupem zkouknul sérii šestou. Takže nakonec jsem i 6. sérii dokoukal, ale ptákovina to je neskutečná. Všechny situace jsou vyhrocené do tak extrémních výšin, že to není ani možné. Když se má něco stát, stane se to nejhorší. A to chování postav taky nějak nedává smysl, všichni jsou to magoři. 7.série REDUX: speciální závěr seriálu s návratem ke starým postavám - brzy na našich obrazovkách... Série 1: 5*, série 2: 5*, série 3: 3*, série 4: 2*, série 5: 2* (už jsem nedokázal dokoukat), série 6: 3*. Oblíbená hláška č.1:(lehký spoiler) Sid: "New York? Why would I want to go to New York?" Tony: "She’s thin, she’s blond, she says WOW a lot." ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

First. generation---) 1. séria=100%. Závislosť vypestovaná-ide sa ďalej!-nekonečné zimomriavky na konci a musím priznať, že toto nedokázal žiaden seriál!!!//////2.séria=95% ...Nenapadáju ma slová, ktorými by sa dalo toto () opísať...Chcem viacej!Second. generation----)3. séria=(80-85%). Ešte som nikdy neprešiel počas sledovania takou fázou, že z povodného nasratého dojmu som si ani neuvedomil, že sa mi to naozaj páči. Takže som celkom štastný, že to prvú generáciu neprzní (a celu dosavadnú znáčku) a ide si to vo vlastnej ceste. Pilót vobec nezaujal a možem byť iba štastný, že som pokračoval ďalej, pretože už v druhej časti sa to neskutočne nakopne a pokračuje v klasickej Skins extáze. A potenciál vidím stále vysoký.4. séria (rozpozerané) ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Kdepak "teen seriál". Tohle je úžasně natočené, napsané a zahrané drama pro mladé, které je tíživě skutečné a kvalitativně převyšuje všechny spřízněné seriály o několik délek. Každá epizoda je skvost, i ve druhé sérii a člověk se až podivuje, jak to tvůrci dokáží. Přesto se jim to daří. Jeden z nejlepších seriálů vůbec. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Skins se snaží být realističtější, naturalističtější a syrovější teen seriál, než jeho američtí kolegové. Samozřejmě tlačí na pilu stejně jako za mořem, jen opačným směrem. Zatímco ve většině amerických seriálů se nemluví spostě, neberou drogy a nesouloží (alespoň bez oblečení), tak ve skins prakticky nic jiného nevidíme. 1.série 80% - Zpočátku trochu nezvyk, po chvíli si tuhle bandu ale oblíbíte. 2. Série 70% - Lehký ale naštěstí nijak výrazný kvalitativní propad, uzavřeno se ctí. 3. Série 90% - Vyměnění celého castu kromě Effy byl výborný nápad. Nová parta se mi zdá lepší, navíc přinesla po slabší dvojce oživení, Emily rulez. 4. Série 60% - Těžký scénáristický kiks, z dříve sympatické Effy je totální smažka, díly jsou bez šťávy, navíc vražda jedné nejmenované postavy patří mezi největší wtf, co jsem v televizi viděl. Závěr slabý, celá sérka vyzní do ztracena. ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • V učebně výtvarné výchovy je obraz koně, který je černobílý. Později v detailním záběru je ale barevný. (GreatestFan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno