Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí taká kravina. Herečka Natalia Oreiro si týmto pokazila u mňa renomé, ktoré získala telenovelou Divoký anjel. Takisto Facundo Arana bol lepší v Yagovi, aj keď ani toto neboli nejaké obzvlášť dobré veci. Videl som tu veľa snahy o menšiu komédiu, ale smiešne to pre mňa teda nebolo, skôr sa na to nedalo pozerať. ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Neustále skákanie si do rečí a tým vytváranie dramatična, opakovanie replík ako v jazykovom kurze, monológy postáv pre dokreslenie ich pohnútok čo pomáha chápať dej aj debilnejšej časti konzumentov, šialené tempo opakujúcich sa scén, ktoré nič nehovoria ( teda, ja som ničomu nerozumel ), herecké výkony na zvracanie... vyslobodenie prišlo prvým blokom reklám, kde malo odrazu všetko logiku a obrazy či dialógy ( monológy ) mali zmysel... ()

Reklama

zuzanli 

všechny recenze uživatele

Ja ten serial miluju. Jenze je to jeden z tech, ktere brutalne ztraci na humoru a tim i na hodnote, dabingem. Vim, ze je to trosku nevyhnutelne, ale prekladat argentinskou spanelstinu je tak trochu hrich, je velice ziva a jiskrna, argentinske dialogy v telenovelach jsou mnohem bohatsi i vtipnejsi nez telenovely jineho puvodu, a ma to riz. Sami tvurc se zaroven jakoby vysmivaji tomuto zanru. Jeste se mi strasne libi ten par Natalia Oreiro a Facundo Arana, moc jim to spolu jde, a prastena Debbie je moje oblibena. S timhle hodnocenim nepohnu, protoze tenhle serial je pro me takovy na muj vkus velice kompletni, ma vsechno, co mam rada, a to, jak se to tahne, vubec nevadi, protoze dily jsou plne lidi, humoru, lasky a dobrodruzstvi. A postavy nejsou uplne cernobile, je to takove velice dynamicke. ()

Mountain 

všechny recenze uživatele

Měla jsem ráda tuto telenovelu. Nebyla žádný velezázrak, ale šlo o příjemné dopolední zpestření, díky vtipu, odlehčenosti a svěžího humoru dokázal tento seriál docela slušně pobavit. Natalia Oreiro zde byla daleko lepší a přirozenější nežli v Divokém andělovi, který mi svou přehnanou naivitou nikdy moc do oka nepadl. Milé je i zachování hlasu báječné Ivany Andrlové, bez něhož si Natalii už nedokážu představit. Telenovela samotná mne bavila snůškami bláznivých situací, vtipných dialogů i svižnou úvodní písní. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Keďže moja malá sestra je veľkou fanynkou tejto telenovely a máme spoločnú izbu s jednou televíziou, videl som "Rany z lásky" viackrát, než by mi bolo milé. A bolo to... prekvapivo sympatické, miestami vtipné, miestami menej, a nevidím dôvod označiť to ako hovadinu. Avšak absolvovať všetkých tých neviemkoľkosto častí, to by sa na človeku nemilo podpísalo :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Titulní píseň "Corazón Valiente" původně od Gildy přezpívala hlavní protagonistka seriálu Natalia Oreiro. (Rosalinda)
  • Do roku 2007 divácky nejúspěšnější pořad v celé historii Canalu13. (Rosalinda)
  • V Argentině se již v prvním týdnu vysílání telenovela stala hitem, a každý další díl lámal rekordy ve sledovanosti. (Rosalinda)

Reklama

Reklama