Reklama

Reklama

Boxerka Monita se dozvídá, že ze zdravotních důvodů bude muset na nějaký čas svou sportovní kariéru přerušit. Při hledání nové práce potkává podnikatele Martína... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Já vím, je to hrozná kokotina a jsou tam samí pitomci :-D, ale po shlédnutí telenovely Divoký anděl, jsem byla zvědavá na toto. Taky tam hraje Natalia, která je stejně pořád praštěná a Facundo, stále lamač srdcí :-*, takže jsem se zkrátka občas dívala, dost se zasměju, ale někdy je to tak debilní, že to ani tak nevypnete,hahaha ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Ano, je to telenovela a to už samo o sobě je obvykle velkej problém. Na druhou stranu, tahle je celkem netradičně originální a s nadsákou i celkem vtipná, některý postavy jsou jsou sice dost ujetý (respektive hlavně jedna), ale hraje tu zpěvačka Natalia Oreiro, takže i hudba je příjemná. Myslím, že v tomhle "žánru" nic moc lepšího asi není a přežít se to dá bez újmy na zdraví... (Pokud přistoupíte na to, že koukáte právě na telenovelu) ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Bože, to je hlína. Dneska jsem viděl nějakej díl, kde se Oreiro vydávala za ruskou princeznu, nebo tak něco. Výkon potřeštěné Natálie od dob Carlito z Divokého anděla překvapivě vůbec nezestárl, a když od toho nic nečekáte, pobavíte se. Já se tedy dnes bavil. Jasně, příběh o boxerce, co musí kvůli úrazu ukončit kariéru, to už zní jako základ pro telenovelu hodně uboze, a taky to ubohé je, ale když se od toho odprostíme, zůstane opět rozpustilá a vtipná telenovela se slušnou zásobou Nataliiných hlášek. ()

aileen.bp odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem jako ostatní a nedávám tomu odpad jen proto, že je to telenovela, aniž bych viděla ani jeden díl. Viděla jsem toho dost, abych si byla jistá, že tomu nemůžu dát ani o hvězdičku víc. Nesledovala jsem to pravidelně, ale pokaždé, když jsem měla to "štěstí" kouknout se na tento počin, dělo se to samé- nějakou kamarádku N. Oreiro unesli a zbytek jejich babince se rozhodl převléknout do šílených kostýmů a osvobodit ji (tohle jsem tu viděla snad 5x), navíc tam byla nějaká asi retardovaná Debbie, která působila jako chovanec Jedličkova ústavu. V Argentině se opět snažili být vtipní a opět jim to (bohužel) nevyšlo. ()

Jakub225 odpad!

všechny recenze uživatele

Najtrapnejší, najdebilnejší a najafektovanejší seriál zo všetkých! Ten, čo tomuto písal scenár, musel mať IQ priamoúmerné počtu zubov! Zato moja sestra to úplne žerie. A nič ma nevie rozzúriť viac, keď prídem uťahaný zo školy, ona pozerá túto debilinu a bráni mi v tom, aby som pozeral Simpsonovcov! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu se také objevují v drobných roličkách některé známé osobnosti (mj. Julieta Venegas, Marcela „La Tigresa“ Acuña, Chayanne či Ricky Martin). (Rosalinda)
  • Do roku 2007 divácky nejúspěšnější pořad v celé historii Canalu13. (Rosalinda)
  • V produkci Pol-ka Producciones bylo pro televizi Canal13 vyrobeno celkem 231 dílů. (Rosalinda)

Reklama

Reklama