Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 6

Recenze (1 093)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Michael Arndt / John Lasseter, Andrew Stanton, Lee Unkrich | Hudba: Randy Newman | Produkcia: Darla K. Anderson | Distribúcia: Walt Disney Pictures | Štúdio: Pixar Animation Studios | Rozpočet: 200 miliónov $ | Tržba: 1,063,171,911 $ | Na nostalgickú strunu hrajúci, do detajlu vyšpikovaný animákový klenot, v ktorom nevrzgá ani jediný element. Dejová a vizuálna akčnosť, emocionála funkčnosť, a nekonečná nápaditosť - to sú prívlastky tretieho príbehu hračiek, vďaka ktorým si zaslúžene odniesol sošku animáku roku. A to všetko s neustálym humorom! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO-Filmová noc-Špalíček/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Animace 7/10/// +hodně postaviček (hraček), poutavý děj, dobrá atmosféra, nápadité, vtipné a chytré scénky (nejlepší španělský Buzz a Ken s Barbie) -pomalejší rozjezd, slabší 3Dčko, zastaralá animace postav, právě ani 3D tomu moc nepomohlo/// Osobně bych si ještě před nějakým rokem nevsadil na to, že tvůrci dvou předchozím filmům dají třetí přírůstek. Stalo se tak a já si s trochou překvapení dobře užil i třetí pokračování a to jsem opravdu o těch pár let starší. Hodně se zde hraje s nostalgií a světe div se i s hororovou atmosférou, což je na animák pro děti celkem nevídané. Film rozhodně neurazí skalní fanoušky a stejně tak si troufnu tvrdit, že i to mladší publikum. To sice může skuhrat na méně zdařilou technickou stránku oproti jiným animovaným filmům, to ale nic nezmění na tom, že se jim to bude líbit a tak vlastně ani možná skuhrat nebudou. Toy Story 3 je o rodině, o přátelích, o hračkách, je to snímek, který potěší a pobaví, takže žádná ostuda./// Celkem 78%/// ()

Reklama

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím - neměl bych se na ty americké animáče zlobit, že stále zřetelněji tíhnou k realistické grafice a svou animovanou formu využívají hlavně k tomu, aby mohly na diváka sypat jednu vlnu atrakcí za druhou a přimíchávat do tolik kýblů ťuťu nuňu roztomilosti, že by to hraná forma neunesla a asi by se dojetím roztekla? Asi ne, protože tolik nápaditosti, filmařské bravury a napětí, kolik nabízí Toy Story 3, se hned tak v nějakém hraném blockbusteru nevidí. ___________ P.S: Vysvětlí mi někdo, jestli je Svěrák věstec nebo vlastník stroje času, nebo jak on to vlastně dělá, že vždycky když natočí nějaký film, tak se o pár dní později objeví nějaký velkolepý spektákl s množstvím podobných prvků? :) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

BAFTA Awards - 1: Najlepsi animovany film + 2 nominacie: Adaptovany scenar / Vizualne efekty ________ 90%. Bolo to opät krasne, ako aj prve dve casti, ale asi sa mi najviac pacila ta druha cast. Nieco malinko mi tu k 5* chybalo, ale neviem co. Nepamätam si presne, o com bola dvojka, ale zdala sa mi byt akcnejsia, vtipnejsia alebo dobrodruznejsia, ale na druhej strane bola tato tretia cast v zavere najdojimavejsia, takze kazda cast ma nieco do seba. Od roku 1995 sa da krasne vsimnut, ako uz pocitacove animaky pokrocili a dnesne male deti sa pri premiere tohto filmu zase budu tesit na prve dve casti a kedze ich nepoznaju, alebo ich nemali este moznost vidiet, bol dobry napad rezisera trosku predstavit Andyho, kto to vlastne bol a ako sa dokazal s hrackami hrat, ked bol este maly. Avsak mne osobne sa tento rok asi najviac pacil animak JAK VYCVICIT DRAKA (2010), ktory ma u mna jednoznacne 5*. ________ Tom Hanks - (Woody) +++ Tim Allen - (Buzz Rakeťák) +++ Joan Cusack - (Jessie) +++ Ned Beatty - (Lotso) +++ Michael Keaton - (Ken) +++ Wallace Shawn - (Rex - zelený dinosaurus) +++ John Morris - (Andy) +++ Jodi Benson - (Barbie) +++ Bonnie Hunt - (Dolly) +++ Produkcia: John Lasseter +++ Hudba: Randy Newman +++ (Videl v 3D kine 03.08.2010) +++ ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Do mých očekávání se třetí Příběh hraček strefil tak napůl. Asi jsem to čekal trochu odvázanější a samotný ‚Prison break‘ považuji za těžce promarněnou šanci. Těch pár mrkání na odrostlejšího diváka mě nechávalo docela v klidu, takže jsem dlouze přes hodinu obdivoval spíš to, jak ten svět v HD dobře vypadá. Pak se hračky chytily za ruce a já dostal emocionální pálku, ze které mi šly slzy do očí, aby to vydrželo až do závěrečného posezení na trávníku. Ale v poměru stopáže se mi to zdá docela málo. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Napsání scénáře a rozkreslení storyboardů zabralo dva a půl roku. (HellFire)
  • Film měl být uveden už v roce 2008, ale kvůli špatným vztahům Pixaru s Disneym byl odložen. (petr.koca)
  • První animovaný film, kterému se podařilo ve světových kinech utržit více jak miliardu amerických dolarů. (HellFire)

Související novinky

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (více)

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

Reklama

Reklama