Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro fanoušky Jackass. Finská čtveřice hospodařící na jedné farmě kdesi u polárního kruhu předvádí, že i v Evropě se umí lidi bavit zvrhle. Jarppi, Jukka, Jarno, HP a jejich prase Britney vás dokáží spolehlivě rozesmát, pokud tedy nejste suchaři. (C0r0ner)

Recenze (25)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všechny možné Jackass, viděl jsem i ruskou napodobeninu a teď přišla na řadu tahle finská. Tihle 4 finští maníci a jejich prase Britney, kteří jsou zakladateli tohoto masochistického humoru a byli tak i inspirací pro Johnyho Knoxvila k americkému Jackassu, jsou doopravdi blázni na entou a nebojí se provést triky, u kterých si jsou stoprocentně jisti, že si při nich něco zlámou. Jako hosty zde uvidíte například Steva O nebo Bam Margeru nebo pornohvězdu Ritu Faltoyano, která s nimi taky pěkně zatočí:-) Jestli vás zajímá, proč se tihle chlápci nechají střílet gumovým projektilem velikosti vlašského ořechu do prsou bez chráničů a proč se pak diví, že mají krev v plicích a nemohou dejchat, tak je to jasná volba jak prožít 76 minut:-) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Dudesons jsou rozhodně mnohem extrémější než Jackassáci! Ale to si vybírá svojí daň :) tenhle movie museli natáčet aspoň tak 4 roky podle počtu zlomenejch kostí. Prostě rozběhnu se proti sloupu a uvidim co se stane. Je to dopravdy crazy finská skupinka stuntmenů. Líbilo se mi také zpracovaní celého filmu, nicméně se mi zdá, že parta Jackassu s Johnnym Knoxvillem jsou o krapet lepší... ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jackass po finsku s méně humusárnami, větší destrukcí a více kaskadérskými kousky. Dudesoni prý vznikly dříve, než jejich američtí kolegové, ale vlastně je to jedno. Obě skupiny baví stejně dobře. Scénky s panem Hitlerem si s oblibou pouštím opakovaně a vždy se naprosto královsky bavím. Škoda, že lidi jsou suší blbci a tuhle genialitu nedocení. 100% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak tihle finští bardi mi tedy k srdíčku zrovna nepřirostli. Když opomenu vskutku působivé tyranizování Mr. Hitlera, které se trošičku prodražilo, a které mohlo být na místě prohlášeno trestným činem, tak jsem se snad ani nezasmál. Volovinky jsou podstatně jednodušší a levnější. Občas to smrdí trošku až amatérismem. Dost to připomíná nejrůznější home videa. Žádný z aktérů mi sympatický nebyl a drtivou většinu stopáže ovládala nuda. Vidím to maximálně na hvězdu. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Fakt dobrý týpci.. :D Jackass mě nebavil ani z poloviny tolik jako oni a navíc super zpracování celýho filmečku s pěknýma krajinkama a fakt dobrou hudbou je hvězda navíc :) jo a malá poznámka pro správce stránek - Nechápu proč máte v hercích uvedenýho zrovna Bama a Stevea-O, když je to film o těch finských frajírcích a oni si to 100%ně zasloužej, být tady uvedený! ;) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Finská premiéra filmu probíhala v autokině. (zdenur)

Reklama

Reklama