Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jaký otec, takový syn. Navenek vypadá Martin (Eric Stoltz) jako normální zdravé dítě. Ale pod jeho zevnějškem se skrývá výjimečná bytost. Za prvé je génius. Za druhé je plně dospělý, přestože je mu teprve pět let. Ale nejpozoruhodnější ze všeho je, že Martin je synem lidské mouchy, vědce, jehož geny byly tragicky zdeformovány při nezdařeném experimentu. A nyní je jen otázkou času, kdy se zmutované geny uvnitř Martina probudí k životu. Film Moucha II. je se svými zvláštními efekty hrůzyplným pokračováním, které svému předchůdci konkuruje jak v napětí, tak v obrazotvornosti. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (157)

topi 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar oproti jedničce, který nezachrání ani pár skvělých maskérských efektů, ani trošku té krve. Příběh je dost nudnej a nijak zvláš´t nešlape, až ke konci se to docela rozjede. Právě ke konci jsem myslel, že se objeví cenobité z Hellraisera, tak mě některé hudební motivy Christophera Younga Pekelníka hodně připomněli. Hudba je spolu s efekty nejlepší na celém filmu. Herecké výkony jsou dost podprůměrné, když jsem viděl Daphne Zunigau, tak jsem myslel, že se objeví někdo z Merlose place, ona ani jinak hrát snad neumí. Takže vcelku nuda a zbytečné pokračování. ()

m.krudenc 

všechny recenze uživatele

Jaký otec, takový syn. O tomhle filmu se říká, že je horší, než jeho předchůdce myslím že ne. Máme tady opět teleportační zařízení, které úplně nefunguje tak jak by přesně mělo a obrací živé bytosti naruby, máme tady mladou lásku a opět doktora (tentokráte syna hrdiny z prvního dílu), který se mění v co jiného, než v mouchu. Tento film i po tolika letech, má stále ono kouzlo a onu atmosféru, která dnešní tvorbě prostě chybí. Vynikající Horor. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď sme začiatkom poslednej dekády minulého storočia videli na VHS Muchu 2, tak nám bolo úplne šuma fuk, že jednotku natočil akýsi Cronenberg a bolo to umelecké dielo, zatiaľ čo pokračovanie je iba parazitujúca béčková vykrádačka. Stačilo nám zopár nechutných scén a pohľad krásnej Daphne Zuniga. Preto sa už neodvažujem k takýmto typom filmov vracať, za prvé by ma sklamali a za druhé zničili pekné spomienky na mladosť. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, já to žeru. Také i díky comicsovému pokr. z 2014- THE FLY: Outbreak, které všem hororářům, vládnoucích angličtinou, důrazně doporučuji. Scénář, dvorní režisér tv Kingovek, autoři Riddicka a Darabont v době, kdy mě ještě nebetyčně nenasral tou Mlhou. THE MOUCHA II.  Hudba 90% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 2/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Efekty 8/10/// hodně slušný „mejkap“, závěr, -obsazení/// Škoda, že jsem v televizi minul první díl. Alespoň bych mohl srovnávat a případně tady být kritičtější. Film začíná od začátku narozením malého chlapce, jeho zrychleným růstem až do dospělosti, osvojením si znalostí… jen co dospěje, najde si dívku dojde ke zvratu v ději a k následnému masakru. Trošku jsem nevěděl do čeho jdu a tak nakonec neodcházím zklamán. Možná má film trošku pomalejší tempo a rozhodně nezajímavé herce (i když poznal jsem tam toho ruského generála z Hvězdné brány), na oplátku je film hodně nechutný a být o pár roku mladší, mám docela bobky. Možná škoda že film na první pohled vypadá jak z konce 70tých let. No co, tohle byl předkrm a teď si dám úplně tu první verzi./// Celkem 58%/// ()

Galerie (83)

Zajímavosti (6)

  • Na začátku filmu, když jde Martin Brundle (Eric Stoltz) prozkoumat zařízení Bartok Industries, můžeme vidět spícího hlídače, před kterým leží na stole kniha s názvem "The Shape of Rage". Ta pojednává o filmech Davida Cronenberga, který režíroval předchozí díl. (Terva)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 20 milionů amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 38,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama