Reklama

Reklama

Tři studenti z Texasu se chystají na výlet do Mexika. Cestují po zapadlých provinciích a poslední věc, kterou  by mohli čekat, je smrt. Bohužel narazí na vyznavače starobylého krvavého kultu zla, kteří neustále dávají svému bohu lidské oběti. Film je natočen podle skutečné události. (LIVINGDEAD)

Recenze (136)

Shit 

všechny recenze uživatele

No, až nečekaně kvalitní thriller/horor, sice úvodní navnaďující porcovačka neni v pozdějším ději tolik zopakovaná, jak by si člověk přál, ale samotná úžasně temná a drsná atmosféra zapadákova v Mexico city to plně vynahrazuje a to co se nenaporcovalo v prvních 70ti minutách filmu, to se rychle a ve velkým stylu naporcuje v závěrečný půlhodině, tady stačí snad jen zdůraznit, že oblíbená zbraň ve filmu je mačeta. Mimochodem Sean Astin má tady fakt zajímavou postavu a docela mu sedne ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po úvodu jsem si říkal ty vole tohle bude dobrá řezničina, ale bohužel. Nejlepší na celém filmu byl právě ten úvod. Prostředí bylo fájn, těžkej humus, postavy celkem ujdou, to že je to podle skutečné údálosti, no jo no Mexiko :o) Čekal jsem masakr v podání amíků ( těšil jsem se jak to schytá ten mexický plešoun a jeho kamarádi ) a ono nic. A když se na scéně objevil ten "bůh" tak to šlo všechno do háje. Škoda. Dvě - tři dobré scény, jinak v celku nic extra. V tomhle roce vznikly lepší řezničiny. Atmosféra tu přidává asi nejvíc na tomto filmu, ta je zde opravdu depresivní. Za zhlédnutí to ale určitě stojí. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem více a po pravdě řečeno tento horor nepřináší nic nového. Přílišná počáteční brutalita je vystřídáná předlouhou pasáží ničeho. Následuje pokus o vytvoření a stupňování napětí spojený s dalšími násilnými vraždami. Každý, kdo viděl a obdivuje Pána prsenů, si musí říci, co tam proboha dělá Sean Astin? Vždyť se tam vůbec nehodí, jeho zařazení do žánru hororu je opravdu velmi nezdařilé! Finální akce celého filmu je dle mého názoru zfouknuta velmi lacino. Škoda, z námětu se dalo vytěžit více... 40% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Další parta americkejch teenagerů se dostala do spárů pošahanejch vidláků (tedy mexického náboženského kultu vlastně) - takto by se dal shrnout tento film. Podobně jako u Hostelu je divák nucen přetrpět první velice nudnou část, když se pak konečně začne něco dít, je Borderland bez problémů koukatelný. S krvavostí to autoři moc nepřeháněli, podle mne mohli klidně trochu víc přitlačit na pilu, v hororu tohoto subžánru by to rozhodně neuškodilo. Kvalitativně srovnatelné právě s Hostelem s poznámkou, že mexické prostředí je pro horor atmosféricky vhodnější než prostředí slovenské (potažmo české). Jeden z té lepší poloviny filmů z After Dark HorrorFestu. 65% (Pozn. pro Nick Tow: Já Hostel nehodnotím nijak špatně, takže když jsem k němu Borderland přirovnal, nebylo to myšleno jako mínus :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Zev Berman natocil slusny, ale stale iba priemerny film. Film vychadza z cinnosti drogoveho dealera Adolf De Jesus Constanza a ponuka celkom slusnu vyvrazdovacku. Herci konaju sice mizerne a rezia je len priemerna, ale film v zasade respektuje platne fyzikalno - chemicke zakony a nejde proti nim. To mne k spokojnosti staci. 66 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Založeno na pravdivé události, která se stala v Mexiku v roce 1989, kdy skupina zvaná "narcosatanicos" zabila pro své satanistické rituály minimálně dvacet lidí. (Chatterer)

Reklama

Reklama