Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Kasalivich pracuje ve vědeckém týmu, jemuž se podaří vynalézt způsob jak vyrábět velice levně energii. Brzy nato je však zavražděn šéf týmu a dokumentace vynálezu ukradena. Eddie ještě spolu s fyzičkou Lily Sinclairovou jsou z vraždy a krádeže křivě obviněni. Aby si zachránili život, uprchnou. V patách je jim FBI, CIA a další složky zainteresované na případu, a tak jim nezbývá než se pokusit odhalit pravého viníka – nebo viníky – na vlastní pěst... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Andrew Davis bol po Uprchlíkovi (1993) určite žiadaným zbožím a dostal tak k ruke viac než zaujímavé ústredné herecké trio. Morgan Freeman bol na absolútnom vrchole. Mal za sebou Vykoupení z věznice Shawshank a Sedm. Na Rachel Weisz síce múmia len čakala, ale na to sa krása nepýta. Keanu Reeves bol už zavedenou značkou. Mal na konte Bod zlomu, Drákulu a Nebezpečnú rychlost. A čo z toho vzniklo? Zlepenec všetkého a ničoho. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Ziskavam pocit ze inokedy dobry Davis teraz tocil v chripke. Vsetko je to tak lacne bez vyzivy a dochodcovske. Beh akcia strelba, ciny a priam smiesne laboratorium. Trademarky s pochybujucou policiou o vine utecenca Reevesa tentokrat nefunguju tak napato. Freeman tomu nepomohol ani za mak lebo jeho postava sa snazi spapkat svoj vlastny chvost. Skor ako o akcnom thrillery sa bavme o thrillery, ktory vsak napatie buduje len ako splet nahod, ktore Reevesovi a Rachel praju ako Vsetci svati. (videne 10.11.2019, Jojplus archiv) ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Ja sa rovnako ako pár indivíduí pridávam k názoru, že toto vôbec nie je zlý film. Je síce pravda, že ako skvelý thriller ho nazvať nemožno, no ono tak celým dejom ani nepôsobí. Je trošku smutné ako si počína s dosť vážnou existenčnou otázkou, no inak okrem pár nedotočených miest celkom ujde. 70%. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla děcko, připadal mi tenhle film nesmírně napínavý, dokonce i zábavný! Nevím čím to bylo, ale dnes mi přišel spíš docela nudný, a hlavně předvídatelný. Sice musím ocenit, v porovnání s filmy podobných žánrů z dnešních let, s jakou civilností byli ještě filmaři schopní pracovat, a že dokonce i obsazení a scénář jsou docela kvalitní. I tak ale, nic co by stálo za zapamatování. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Začátek a především pak efektní výbuch továrny mě naladil na pořádnou akční jízdu doplněnou skvělými triky,ale krom těch úvodních deseti minut to šlo pak už s celým filmem jen z kopce,a to až k unuděnému závěru.Filmů o uprchlících,co během svého ukrývání a útěků před policií a zároveň gaunery očišťují své jméno jsou kvanta a tento patří rozhodně k těm horším.Jednak je to díky neobvykle nudnému Reevesovi,který na mě působil dost unyle,k jako vždy nesympatické Rachel Weisz se radši ani nebudu vyjadřovat,ovšem i ostatní herci byli tentokrát dost nevýrazní a nudní.Též kvůli neoriginálním scénám a očekávanému závěru zůstal film v kalných vodách a i nulové napětí a mizerná atmosféra Řetězové reakci nepomohli.Navíc ačkoliv celý námět k tomu přímo vybízel,nemá film téměř žádný spád a mizernou akci.Mě se zkrátka Řetězová reakce nelíbila,prakticky krom zmiňovaného úžasného výbuchu mě ničím nezaujala a dost jsem se u ní nudil.Hodně rychle zapomenutelný "klišojdní" filmík. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Pre nepríjemnú kombináciu studeného vzduchu a vysokej rýchlosti sa herci pri natáčaní naháňačky vznášadla na ľade nezmohli na viac ako pár záberov denne. (Arsenal83)
  • Natáčení bylo přerušeno hasiči z důvodu nebezpečně nízkých teplot. Mrazy dosáhly až -44°C. (oje)
  • Pôvodne bol obsadený aj Nick Offerman a natočil dve scény, avšak obe boli nakoniec vymazané. (Arsenal83)

Reklama

Reklama