Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Kasalivich pracuje ve vědeckém týmu, jemuž se podaří vynalézt způsob jak vyrábět velice levně energii. Brzy nato je však zavražděn šéf týmu a dokumentace vynálezu ukradena. Eddie ještě spolu s fyzičkou Lily Sinclairovou jsou z vraždy a krádeže křivě obviněni. Aby si zachránili život, uprchnou. V patách je jim FBI, CIA a další složky zainteresované na případu, a tak jim nezbývá než se pokusit odhalit pravého viníka – nebo viníky – na vlastní pěst... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Davis si nevšimol, že už netočí Utečenca a narval sem toľko útekov pred políciou/zabijakmi, až sa divím ako je možné aby Keanu nemal problém s dychom. A tak hoci naháňačky sú spracované na úrovni a všetky sa odohrávajú v originálnych kulisách (dvíhajúci sa most, model lietadla, zamrznuté jazero...) tak dej na ich pozadí nestojí za starú belu. Čachre Freemana s Coxom sú skrátka zívačka, čo sa v ničom nevymykajú thrillerovej rutine. Reevesovi navyše chýba zdatný protivník, akým bol Fordovi Tommy Lee Jones. Film tak napokon môže byť rád aj za priemernú známku. 5+/10 ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Lehce nenápadný thriller, který má zajímavé obsazení, přesto mě nedokázal nijak zvlášť zaujmout, neoslovila mě ani hlavní myšlenka celého filmu, ostatně ani zpracování není kdovíjak valné. Námět v některých momentech silně kopíruje legendárního Uprchlíka, není prakticky ničím originální, celý film zachraňují hlavně herci a také docela dobře natočená akce. Snímek není vyloženě špatný, zasloužil by si však mnohem propracovanější scénář a lepší zpracování. 5/10. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Znečistíme a zalidníme tuto Planetu až na hranici zkázy............ Nalákalo mě slušné herecké obsazení. Koho by nelákalo vidět spolu herce jako je Keanu Reeves, Morgan Freeman a Rachel Weisz? Navíc mám rád téma ekosystémů a hlavně hydroenergie. Také je mi jasné, že nález levného zdroje energie by znamenala zkázu pro velké monopoly a také i zkázu některých celých států, které žijí jenom z ropy. Kdyby si tak mohl každý vyrábět energii jen z vodovodního kohoutku - to by bylo něco. Já však věřím, že takovéto technologie už dávno spatřily světlo světa, ale byly zase rychle pohřbeny, aby se náhodou nerozmohly. A k filmu? To už je třetí film, kde hraje Rachel Weizs opilou. CITÁT - Vy asi budete ta druhá teroristka.......... Podprůměrný až lehce průměrný akční snímek. Z Keanu Reevsem jsem viděl lepší filmy. V tomto příběhu jde všechno až moc jednoduše. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak zase taká katastrofa to nebola. Davis dokáže vyslať uprchlíkov vždy na napínavú cestu, kde už niekedy neviete, kam ešte utiecť. Scenár je tejto schéme maximálne podriadený, takže nuda nikdy nehrozí. Reeves tu má nejaký divný účes, stále ma to iritovalo. Som sa nemohol ani kedy poriadne na Weizsku pozrieť. Najať lepšiu kaderníčku a mohlo to byť aj za štyri...:) ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Přenudné školní instruktážní video z chemické laboratoře o tom, jak v ní (ne)dělat experimenty, jinak hrozí riziko výbuchu. Buď za to může roztržitý pan učitel nebo nezbedný nepozorný žák, ale když to udělá bum a vyletí celá škola do luftu, tak je viník vlastně jedno, kým je. V krajním případě za to může pan inspektor, protože zrovna přišel na inspekci a zjistil, že se ve školním prostředí děje něco nekalého, co vybočuje ze zavedených tradic školního řádu a to se prostě nesmí. Tečka. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Natáčení bylo přerušeno hasiči z důvodu nebezpečně nízkých teplot. Mrazy dosáhly až -44°C. (oje)
  • Pôvodne bol obsadený aj Nick Offerman a natočil dve scény, avšak obe boli nakoniec vymazané. (Arsenal83)
  • Pre nepríjemnú kombináciu studeného vzduchu a vysokej rýchlosti sa herci pri natáčaní naháňačky vznášadla na ľade nezmohli na viac ako pár záberov denne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama