Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie Kasalivich pracuje ve vědeckém týmu, jemuž se podaří vynalézt způsob jak vyrábět velice levně energii. Brzy nato je však zavražděn šéf týmu a dokumentace vynálezu ukradena. Eddie ještě spolu s fyzičkou Lily Sinclairovou jsou z vraždy a krádeže křivě obviněni. Aby si zachránili život, uprchnou. V patách je jim FBI, CIA a další složky zainteresované na případu, a tak jim nezbývá než se pokusit odhalit pravého viníka – nebo viníky – na vlastní pěst... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Andrew Davis bol po Uprchlíkovi (1993) určite žiadaným zbožím a dostal tak k ruke viac než zaujímavé ústredné herecké trio. Morgan Freeman bol na absolútnom vrchole. Mal za sebou Vykoupení z věznice Shawshank a Sedm. Na Rachel Weisz síce múmia len čakala, ale na to sa krása nepýta. Keanu Reeves bol už zavedenou značkou. Mal na konte Bod zlomu, Drákulu a Nebezpečnú rychlost. A čo z toho vzniklo? Zlepenec všetkého a ničoho. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Podobné množství klíšé a patosu jsem snad naposled viděl v rádoby áčkovém filmu v Rambu III, ze kterého byla nejlepší hláška ta o modrém světýlku. (Co to je? Modré světýlko.. A co to dělá? Svítí modře). Tenhle megapropadák mne na sebe nalákal hlavně tím, že se stal megapropadákem a zajímalo mne zda oprávněně. Ano opravněné!!! Vůbec nechápu herce formátu Morgana Freemana, který po přečtení scénáře na něco takového přikývne. Akční scény jsou tak na hraně, že kdyby byly ještě o kousek dál, pod toto dílo se mohou rovnou podepsat bratři Zuckerové a další skvělá parodie na akční filmy by byla na světě... ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Obyčejný akční thriller s bezvadnou ústřední trojicí. Především Keanu Reeves mi zde byl po dlouhé době sympatický, zdejší nadšený podivín mi byl mnohem příjemnější než jeho typický akční hrdina. Oba jeho kolegové nijak nevynikají proti jejich ostatním rolím, takže sice nenadchnou, ale ani neurazí. A to samé se vlastně dá říct i o zbytku filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $21,226,204Tržby Celosvetovo $60,209,334║ škoda že z toho vznikla len bezvýznamná naháňačka o ktorú sa snažil v štýle Utečenca režisér Andrew Davis, nuž nie vždy to vyjde, dobré a nevyužité obsadenie zamrzí, film na pól plynu /45%/ ()

Elin 

všechny recenze uživatele

Další kousek o tom, jak pár vědců učiní nějaký převratný objev, ale vládě (či nějaké nadnárodní korporaci) se to zrovna nehodí do krámu. Začíná honička připomínající hru na kočku a na myš. Tohle už každý viděl stokrtát a určitě stokrát něco podobného ještě uvidíme. Občas je prostě dobré vypnout a jen koukat. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (13)

  • Pôvodne bol obsadený aj Nick Offerman a natočil dve scény, avšak obe boli nakoniec vymazané. (Arsenal83)
  • Sekvencia padacieho mosta, kde Keanu Reevesa prenasleduje chicagská polícia, FBI a prisluhovači Briana Coxa, trvala približne jeden týždeň nočného natáčania pri teplotách od päť do dvadsať pod nulou. (Arsenal83)
  • Pre nepríjemnú kombináciu studeného vzduchu a vysokej rýchlosti sa herci pri natáčaní naháňačky vznášadla na ľade nezmohli na viac ako pár záberov denne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama