Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První český slasher. Vypadá to, že ve městě začal řádit seriový vrah. Pod maskou může být kdokoliv - kdo bude další na řadě? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

O tomhle českým "skvostu" jsem samozřejmě věděl. Zdejší hodnocení ale jasně naznačovalo, že to bude ztráta času. Takže jsem filmu úspěšně odolával. Včera jsem ale brouzdal po televizních kanálech a hledal u čeho usnu a ejhle zrovna začínal tenhle českej průjem a tak jsem mu dal šanci.  Kupodivu jsem u toho ani neusnul ikdyž jde o opravdovou žumpu český kinematografie a amatérismus ve své ryzí podobě. ()

TonySad odpad!

všechny recenze uživatele

Vždy se ohromně bavím nad českými horory. Nepřekvapilo mě, že nejde nic vidět, ani kvalita zvukových efektů při bodání nebo lámáni vazů, ale co mě překvapilo byla naprostá genialita vraha. Jak se vždy přesně schoval tam, kam měli ostatní namířeno. Jeho smysl pro překvapení byl naprosto nadlidský. To jak věděl, kde se kdo nachází, zatímco ostatní puberťáci neměli ponětí, kde najedou toho či toho. Opravdu vrah génius s tupým nožem a zarovnanou špičkou. Ještě aby se někomu něco stalo... ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Je to až mrzuté kolik dabérů, seriálových herců a všemožných neherců se sešlo na jednom "plátně". Když pominu mizerné postsynchrony, které naprosto nesedí, příšernou kameru (snad z mobilu), hrozivý scénář, naprosto pomalé reakce na bodnutí a nemožné stříkance krve na herci ještě před bodnutím, zbyde mi pouze velmi smutná omáčka ničeho. Nečekala jsem o nic lepší hodnocení, než u Posledního výkřiku, ale scéna s čepicí podobně jako nudné pasáže ze života chrousta mě opravdu pobavily... Zajímavý avšak očekávaný byl také osud seriálového herce Miloslava Mejzlíka, který si četl playboy a velmi usilovně ho hledal. Nemohu říci, že jsem se nepobavila, ale pokud tu jde o kategorii horor či thriller nemáme se spolu bavit o čem jiném, než o odpadu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sú nejakí podozriví?“ – „Zatiaľ len ty.“ Režijne celovečerne debutujúci Tomáš Kučera nakrútil nízkorozpočtový slasher, určený fanúšikom slasheru a chalanom, ktorých frajerky sa radi boja pri krvákoch. Čo sa gore týka, i vzhľadom na malý rozpočet je to slušné (v posledných troch úmrtiach to slušne strieka) a často to cituje môj obľúbený Vreskot. K tomu logické nedostatky (ako je možné, že na konci zavolali políciu, keď v budove nebol signál?), pekné dievčatá a znepokojujúca, tiesnivú atmosféru. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/cesko-slovenske/210-cepel-smrti-40- ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro nepopsatelná nápodoba Vřískotu (zápletka, zvraty, často i jednotlivé scény), jejíž do nebe volající stupidita vybízí k otázkám, jestli se nejedná o komplikovanou filosofickou otázku ohledně českého školství a rodičovství, které dokázaly ruku v ruce vyprodukovat Tomáše a Honzu Kučerovi. Dva očividné fanoušky, kteří sice nemají ani talent, ani dostatek intelektu, ale zato nepostrádají koule k distribuci amatérských videí nejhrubšího zrna do trafik a kinosálů. RESPEKT, KLUCI. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Během party ve vysoké budově se dozvíme, že mobily nefungují, protože budova má svojí síť. Jak je tedy možné, že vrah na konci se dovolá na policii? (Gastovski)
  • Kromě Dany Morávkové, Miloslava Mejzlíka a Vladimíra Brabce byli všichni herci při postsynchronech předabováni profesionálními dabéry. (funhouse)
  • Celkový počet mrtvých je šestnáct lidí + dva rodiče ze zmiňované autonehody. (Zeke001)

Reklama

Reklama