Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubokém vesmíru je dopraven nový vězeň Saint Georges do výzkumného jednotky Dante 01. Vězňové jsou zde na planetě s vysoce toxickým prostředím využívání k různým experimentům. Saint Georges vnáší do komunity vzbouřeneckého ducha a jeho spoluvězňové jsou jím podněcováni ke vzpouře, která má proměnit tento děsivý svět vzhůru nohama... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodné psycho sci-fi na ktorom je najhoršie to, že nikto nevie o čom to vlasne je. Celé to ide odnikiaľ nikam, nejaká zápletka vlastne neexistuje, len zvláštna atmosféra čohosi medzi väzenským thrillerom a mysterióznym, existenciálnym scifíčkom. Musím povedať že mňa osobne to celkom bavilo aj keď som nič nechápal a film sa ani náhodou nesnaží čokoľvek vysvetľovať. Vyzuálna stránka je podarená, interiéry aj exteriéry pomáhajú budovať atmosféru, čo je vlastne to jediné čo tento kúsok má. Teda okrem pekných očí holohlavej výskumníčky. Tento film je jednoducho stopercentne hustá, nevysvetliteľná záhada. Ale nie zlá. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Originánly, experimentálny sci-fi film ?. Ale prd. Skor mi to pripadá akoby si režisér povedal: "Natočme dementný film s nulovým rozpočtom, mizernými efektami a nejakou tou "pointou", hoďme to do distribúcie a tvárme sa že ide o nečo výnimočné". Je až komické ako sa (kvalitní)francúzki herci púštajú do každej kraviny, ktorú francúzi doma vymyslia. (1/10) ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Zmenšenina Fontány s pomerne jednoduchou symbolikou, šikovne mlženou nedoslovnosťou. Caro dokazuje, že s pojmom vizionár sa kamarátia maximálne jeho oči a je veľká škoda, že z tak aktraktívneho postredia (opakovaním v podstate jednej schémy) žmýka len tak málo atmosféry a príbehu. Viac stopáže, viac odvahy a mohla to byť grandiózna space opera. Škoda. 50% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto patrnou věcí při hodnocené tohoto filmu je ta, že se mnoho lidí nechá ovlivnit druhými. Připouštím, tenhle film rozhodně není bomba a dalo by se mu vytknou první poslední, přesto si myslím, že patří spíše do středního proudu sci-fi, nežli mezi odpadní stoku. Příběh byl poměrně divný a nakonec ani nebyl dovyprávěný. Mnohé otázky zůstaly nezodpovězeny. Přesto by se dal ocenit alespoň nápad a také vizuální stránka. Budovaná atmosféra také nebyla špatná. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

No kolisa to na hranici odpadu,ale nastesti jsem nekde pred pulkou milosrdne usnul a vzbudil jsem se az na konec,ktery byl uz opravdu odpadovy, predevsim ten 5 minutovy zaber na ty jdouci vlny s onoho tajemneho hrdiny chladici planetu,kazdopane to radeji nedoporucuji,nebot zabit cas se da urcite lepsi! ()

Galerie (53)

Zajímavosti (1)

  • Režisér Marc Caro si představoval jiné zakončení filmu, ale kvůli zkrácení rozpočtu z 8 milionů Euro na 4 miliony jej nemohl realizovat. (Cheeker)

Reklama

Reklama